X

ZTE Blade nyt saatavissa Saunalahdelta

    Kategoriat: Internet

ZTE Blade nyt saatavissa Saunalahdelta uskomattoman paketin kanssa, mukana tulee Saunalahden Norppa+, Nopsa ja Laite hintaan 6,90€/kk (24kk sopimus). Laite ilman liittymää maksaa 189€ joka sekin on hyvin huokea. Onkohan tässä vihdoin uusi kuluttajabudjetin Androidien lyömätön kuningas?

Lähde: Saunalahti ZTE Blade

Lue kommentit (11)

  • Mun mielestä tossa on jotain outoa. Siis noin halpa? Tossa on varmaan jotain outoa.Jostain on tingitty ja paljon.

    • Laitteessa on tingitty prosessorin nopeudessa joka ei ole yhtä nopea kuin huippupään laitteet, mutta kuitenkin riittävän nopea antamaan laadukkaan android kokemuksen. 600mhz prosessori riittää peruskäytössä mainiosti, ja laitteessa ei ole salamaa. Muutoin toistaiseksi laite vaikuttaa todella laadukkaalta, arvostelukappale saapui toimitukseemme tänään joten syväluotausta emme ole ehtineet suorittamaan.

  • Terve, itsekin laitetta näpränneenä kiinnostaa tuo RAM:n määrä. Omassa laitteessa on mm. Quadrantin mukaan 512MB ja niin on monen muunkin Bladessa, jotka ovat ne jo Elisan liikkeistä hakeneet.

    Onko teillä mitään kommenttia tästä asiasta? (Saunahden mukaan muistia on vain 256MB)

    • Saunalahden sivuilla on painovirhepaholainen, tarkistimme asian tänään Saunalahden yhteyshenkilöltämme, RAM määrä korjataan sivuille mahdollisimman pian.

  • Lieköhän ainoa painovirhepaholainen, Saunalahden sivu mainostaa 5Mpix kameraa, vaikka muiden lähteiden mukaan se on vain 3.2Mpix...

  • Ostin kyseisen laitteen itselleni eikä ole ollut valittamista. Ainoa mikä tuossa vähän harmittaa on tuo kamera, kun ei ole salamaa... ei sen puoleen että tuota olisin kameran takia ostanut, parempaa saa sitten kalliimmalla, ei tuohon hintaan kannata odottaa sentään kuuta taivaalta. Hintaisekseen kyllä kaikki perusasiat on kunnossa ja käytettävyys kohdallaan.

  • TeleFinlandin sivuilla lukee: Kamera ja video: 3,2 megapikselin kamera, zoomi, automaattitarkennus, videotallennus ja -toisto.

    • Saunalahden malli on kustomoitu saunalahtea varten tämän takia ks. Laitteessa on parempi kamera ja vähemmän virtaa syövä lcd näyttö joten akunkesto on hieman perus zte bladea parempi

  • Onko puhelin kannattava ostos, jos ei ole ollut aiemmin kosketusnäyttöä? Tietoa niistä kyllä on ja käytännön kokemusta, mutta vain muutama kerta. Onko hinta-laatu suhde kohdallaan? Minkälainen äänen laatu ku soittaa jollekkin? Ja kuuntelee musiikkia&radiota? :)

Aiheeseen liittyvät artikkelit