X

Electronic Artsin Android-pelit tarjouksessa

Electronic Arts Mobilen Android-pelit ovat päässeet joulualeen. Need For Speed: Shift, The Sims3, Tetris ja Fifa 10 ovat joulunpyhien yli vain 0.77€, joka on aivan lyömätön hinta.

Lue kommentit (7)

  • Joo, The Sims 3 toimii, mutta Fifa 10 ei lataa vaadittavaa lisädataa alkuasennuksen jälkeen vaan jää pyörimään 5% ja 0& välille. Todella raivostuttavaa!! Sitten tämä nykyinen 15 minuutin refund??!!? Kaiken häsellyksen jälkeen 15 minuuttia oli jo kulunut ennekuin huomasin, ettei peli lataudu kunnolla. Lisäksi kahdesta pelistä oli velotettu tuplahinta !?

    • Jouduin lataamaan fifa10 noin 45minuuttia palvelimen ruuhkaisuuden tjsp takia. Helpoitenhan tuo menee laittamalla fifan lisätiedostot latautumaan vaikka kinkunsyönnin ajaksi. Näissä tilanteissa kyllä tuo 15min refund on liian vähän, mutta EA on palauttanut rahoja 15min jälkeenkin mikäli teknisiä ongelma on ilmennyt joten kannattaa mailata heille. Sähköpostiosoite löytyy pelin tiedoista Marketissa. Todennäköisesti sait tupla kuitit (ea ja Checkout), mutta sinua on vain laskutettu kerran, voit tarkistaa tämän helpointen osoitteessa http://checkout.google.com/ mikäli sinua on oikeasti tuplalaskutettu voit tuota kautta jättää valituksen Checkoutin aspaan joka palauttaa ylimääräisen maksun.

  • Jos painan "osta", miten tuo 77 senttiä minulta maksutetaan? Puhelinlaskussa?

  • Fifa 10 ja Nfs eivät toimi Galaxy S:ssä, joten kannattaa harkita lataamista. Googlelle on lähtenyt viestiä ongelmasta...

  • @jogus
    Laskutetaan pankkitililtä. Pankkitilin voi liittää maksutavaksi menemällä oman pankin asetuksiin ja avaamalla verkkokäytön. Tämän jälkeen luodaan tili omalle googletunnukselle juuri tuonne Jonne Backhausin mainitsemalle Google Checkoutiin. Nordean tili liitetään esim. näin:
    Kortit/ Verkkokäyttö
    - salli väliaikaisesti ponnahdusikkunat
    ja esim. Osuunpankin näin:
    Kortit --> Kortin ominaisuudet --> Ja siellä kohta: Kortti liitetty turvalliseen verkkomaksamiseen: Liitetty Verified by Visaan

    Ja selvennykseksi: ei todellakaan tarvitse olla luottotiliä ostaakseen maksullisia ohjelmia Android Marketistä. AndroidSuomi voisi tehdä vaikkapa pienen jutun blogiinsa tästä aiheesta - jos ei ole jo tehnyt. Myös alan ICT-ledet voisivat raapustaa asiasta. Ohjelman valmistajat olisivat asiasta ehkä mielissään.

  • Tein google checkout tilin ja korttini tiedoissa lukee verified by visa. Eli nyt testailemaan joku päivä onnistuuko ostokset, jos jotain kiintoisaa löytyy. =) kiitos avusta

Aiheeseen liittyvät artikkelit