X

HTC Wildfiren 2.2-päivitys tällä viikolla [Päivitys: tänään]

HTC on ilmoittanut Facebook-sivullaan, että Wildfire saa 2.2 päivityksensä Euroopassa tämän viikon aikana.

Päivitys: Useat lukijamme ovat ilmoittaneet päivityksen lähteneen liikenteeseen jo tänään.

Lähde: HTC

Lue kommentit (9)

  • Froyo-päivitys löytyy jo ohjelmistopäivitysten manuaalihaulla.

  • Päivitys ladattu ja asennettu. Kaikki OK.
    Hyvä hyvä HTC. Melkein alkoi jo usko "vanhojen asiakkaiden" palveluun horjua.
    On tuo uusien mallien julkaisutahti sen verran kovasti hirvittänyt, ettei oikein jaksanut uskoa, että HTC:llä olisi ollut todellista halua esim. Wildfiren 2.2 päivitykseen. Totean olevani väärässä. kohti Koreaa.

  • Odotettu päivitys onnistu ok ja mm. wifi-hotspot pitkää plussaa. Gmailin replypainike toisaalta kätevä, mutta kyseinen painikepalkki vie näyttötilaa itse viestiltä...ei hyvä. Saiskohan noita painikkeita häivytettyä jostain asetuksista?

  • 20.12.2010 12:59
    Kirjoittanut: VR

    Froyo-päivitys löytyy jo ohjelmistopäivitysten manuaalihaulla.

    Mitäs tuolla meinaat ? 24.12 tuli tuo 2.2 päivitys, mutta onko se sama asia kuin Froyo ? Itse koitin juuri äsken hakea itse päivitystä, mutta sanoo että on ajan tassalla. (olen siis ladannut 24.12 droid 2.2)

  • Hei, itselläni ei ole vielä HTC Wildfirea , mutta tilaan piakkoin.. mutta minun kysymys on : Että miten se tarkalleen mennään päivittämään , sitä vaan että mennäänkö sitten asetuksiin ja sieltä päivitys, ja olen lukenut kommenteja tuossa että löytyy manuaali haulla mutta miten siihen manuaali hakuun pääsee ? olisi hyvin mukavaa jos joku vastaisi. (-:

  • Päivitin Wildfiren versioon 2.2 ja se meni ja hävitti ääkköset näppäimistö layoutista..eikä niitä saa takaisin, vaikka vaihtaa kaikkiin mahdollisiin kieliasetuksiin "Suomi"..osaatteko kenties auttaa?

  • Kannattaa ladata jokin vaihtoehtoinen näppis (softa).

    Itse käytän tälläistä: Scandinavian keyboard, ja siihen lataat lisäksi finnish directoryn, niin pitäs pärjätä.

  • Ei oo kyllä vieläkään tullu 2.2 omaan Wildfireen. -.- Ei löydä FOTAna, ei manuaalisesti. Androidin versiona näyttää 2.1-update1 eikä muuksi muutu. Puhelin on ostettu simplyelectronicsilta unlocked-puhelimena, mutta ei senkään pitäisi vaikuttaa kun kaverilla on samasta mestasta ostettu sama puhelin ja sille tuli 2.2 tammikuun alussa. What to do?

  • Sama juttu... Näyttää 2.1-update1 eikä pysty ainakaan puhelimen kautta päivittämään.
    Wildfiressa ongelmana toi netin jakaminen tietokoneen kanssa.. Oon saanu käsityksen et kytketessä puhelimen netti kiinni sillon ku on jokin muu langaton netti käytössä se sekottaa jotenki ton jakamisen ja sen jälkeen en enää pysty käyttämään puhelimen nettiä tietokoneessa ilman, että resetoin puhelimen.

Aiheeseen liittyvät artikkelit