X

Pipari sittenkin HTC Desirelle

HTC on ilmoittanut tuovansa sittenkin Android 2.3 Gingerbreadin Desirelle. Tämä ei sinänsä tullut kovinkaan suurena yllätyksenä eilisen ilmoituksen vuoksi osiaalisissa medioissa nousseen p*skamyrskyn jälkeen. Edellisen kerran HTC teki samantapaisen “takinkäännön”, kun julkisuuteen tuli tieto, että uusien laitteiden bootloaderit ovat lukittuja, jonka jälkeen HTC ilmoitti avaavansa lukitukset.

Lähde: HTC UK-Facebook

Lue kommentit (9)

  • Ai nyt se tilarajoitusongelma onkin korjattu, no hyvä niin. Onko tietoa miten he korjasi asian?

    Todella typerää mennä tilarajoitusongelmaa sanomaan syyksi, vaikka kaikki tietävät ettei se missään nimessä ole ongelma, koska täysin toimivia mukautettuja rommeja on olemassa.

  • Haha, Eilen otin vapaa-ajan tehtäväkseni roottailla Desiren tänään ilalla, että saan 2.3.3:n siihen, mutta siirränkin sitä nyt ainakin siihen hetkeen asti kunnes HTC joko tuo virallisesti omansa tai peruu lopullisesti koko homman. Olisi hyvä jos kuitenkin tekisivät mitä lupasivat ja tuovat sen 2.3.3:n.

  • HTC:n FB sivun mukaan ongelma ratkaistaan niin, että jätetään muutama sovellus pois päivityksen yhteydessä. Kehottivat seuraamaan tilannetta ensi viikolla.

  • Hmm.. eli 2.3 tulee syömään kaiken käytettävissä olevan puhelimen ROM muistin, jonka jälkeen sovellusten asentaminen tulee käytännössä mahdottomaksi kun ne kuitenkin aina vievät hieman puhelimen ROMia vaikka sovellukset asentaisikin SD kortille..? Taitaapa järkevin keino olla customromin asentaminen jos 2.3 mielee Desirelle.

    • Aivan totaalisen väärin ymmärretty. HTC jättää pois omia lisäohjelmiaan jotta tallennustila jäisi samaksi kuin aikaisemminkin.

  • Tuo 150mb sisäinen muisti on kyllä säälittävä Desiressä. Omasta Desirestä löytyy puhelimen muistista flash, maps, brut.maps, facebook, handacent, gmail, market, launcher pro ja youtube. Muut ohjelmat ovat alta 1MB tai ovat SD-kortilla. Vapaata tilaa on 19mb, jos tippuu alle 15mb niin ohjelmia ei voi enää asentaa ollenkaan. Pystyn pitämään puhelimessa hädin tuskin ne ohjelmat joita tarvitsen, pelejä edes turha kuvitella laittavansa. Miten nuo ohjelmat muuten vievät ihan kiitettävästi tilaa puhelimenkin muistista ollessaan sd-kortilla?

    • Suurin osa mainitsemistasi ohjelmista tai niiden korvikkeista menee SD-kortille, ei sisäiseen muistiin. Maps, Facebook, Gmail ja flash taisi myös mennä sinne. Handcentille on hyvä korvike Go sms, joka menee myös SD:lle. Itselläni on Nexus one, jossa on 197MB sisäistä muistia ja yleensä sitä on vapaana vain pikkasen päälle 20MB. Ja ohjelmien pitää ilmeisesti osa tiedoista kuitenkin tallentaa puhelimen muistiin, tosin vain pienen osan kokonaisuudesta.

  • Itse olen erittäin tyytyväinen omaan HTC Desireeni!
    Hyvä puhelin, toimii kuin unelma, näppärä ja erittäin helppokäyttöinen.
    En voi valittaa edes akun lyhyestä käyttöajasta, niinkuin jotkut muut, mulla akku kestää kevyesti jopa sen kolme päivää.
    Ainoa pulma jonka olen huomannut, liittyy herätyskelloon ja siihen että puhelimen herätys ei herätä jos puhein on pois päältä. Puhelimen ollessa värinällä tai äänettömällä herätys toimii moittettomasti ja ajallaan.
    Joten armaat kanssaihmiset, joskohan joku teistä ko. asian suhteen osaisi auttaa ja ystävällisesti jakaisi arvokkaan nippelitietonsa minun kanssani :)
    Kiitoskset jo etukäteen.

Aiheeseen liittyvät artikkelit