X

Valven Steam-asiakasohjelman Beta-versio nyt Android Marketissa

Android Marketissa on ollut jo jonkin aikaa saatavilla epävirallinen Steam-asiakasohjelma, mutta sen käyttäminen on kuitenkin hieman kyseenalaista. Ei vaadi aivan suunnatonta päättelykykyä, että muuhun kuin Valven tekemään ohjelmaan omien tunnusten syöttäminen voi olla suunnaton riski. Valve onneksi on ymmärtänyt, että mobiilisovellukselle on kysyntää ja tehnyt oman virallisen sovelluksensa Androidille. Sovellus mahdollistaa Steam chatin lisäksi myös pelien ostamisen mistä tahansa. Sovellus on toistaiseksi kutsun vaativassa betassa, mutta kutsua voi anoa asentamalla ohjelman ja kirjautumalla tähän Steam-tunnuksilla.

Android Market: Steam for Mobile

Lue kommentit (2)

  • Epävirallinen "Steam for Android" kysyy vain profiilisi URL-osoitetta, joten käyttäjän turvallisuus on kohdillaan, muutenkin epävirallinen sovellus on ihan asiallinen. Tietenkin tässä virallisessa on sitten kaikki ominaisuudet ja se on suojattu Steam Guardilla, joten odottelen, että pääsen testamaan.

  • Tänään pääsin sisälle ja todella loistavalta vaikuttaa vaikka toimivuus ei ole parhaimmasta päästä ja ei ole selkeästään tabletille suunnattu. Ja huomasin ettei ostoksia voi maksaa paypalilla, vaikka sellainen mahdollisuus on tietokoneella.

    Huomasiko joku muu myös sen, että Google on poistanut marketista kaikki Steamistä epäviralliset sovellukset? Mielestäni se on järkevä päätös.

Aiheeseen liittyvät artikkelit