X

Samsung Galaxy S III -prototyyppi vuoti videolle [Video]

Samsung Galaxy S III -prototyyppi vuoti videolle Vietnamilaisen Tinhte.vn -sivuston toimesta. Videosta vahvistuvat jo pitkään huhutut speksit 1.4 Ghz neliydinprosessorista, 1280×720-resoluution AMOLED Plus -näytöstä (320 ppi), 16 GB sisäisestä muistista, NFC-tuesta, 2050 mAh akusta ja 8 Mpix kamerasta. Kuvista voidaan myös päätellä, että Samsung on lähtenyt mukaan mikroSIM-sekoiluun. Speksit voivat kuitenkin muuttua, sillä Samsung on toimittanut pienillä eroavaisuuksilla varustettuja kappaleita testeihin jotta lopullinen laite ei vuotaisi kokonaan. Lisäksi ulkonäkö ei ole lopullinen, vaan kuten pitkään on huhuttu, on Samsung toimittanut prototyypit paketoinnissa joka ei ole lopullinen. Laitteen boottikuva ei myöskään ilmoita laitteen olevan Galaxy S III vaan pelkkä Galaxy S, joka täsmäisi Samsungin omaan sloganiin laitteesta, joka on ”New galaxy”. Seuraako Samsung Applen jalanjälkiä näin tarkasti ja tiputtavat numeroinnin laitteesta kokonaan? Sitä joudumme odottamaan 3.5. tapahtuvaan julkistustilaisuuteen jossa myös me olemme paikalla. Suurin yllätys on kuitenkin ollut verkkojulkaisu SlashGearin huhu Samsungin omasta S-Cloudista, joka tarjoaisi 5 gigatavua tallennustilaa Galaxy S III -käyttäjille.

Edit: Vuoto on 100% aito, sillä Samsung on lähettänyt Engadgetille poistopyynnön koskien heidän artikkeliaan.

Lähde: Engadget | SlashGear

httpvh://youtu.be/UzMUmoau778

Lue kommentit (14)

  • Maksaa tietty jotain ihan kamalia...

    • Varmaan ihan tyyppillisesti julkaisuhetkellä 650eur pintaan mitä lippulaivat yleensäkin maksavat.

  • Tuskin enempää,kuin 650e.Maksimissaan 700e. Kilpailukykyisyys on pakko pitää!!!.Olen hieman pettynyt,että kamera on vain 8Mpix mutta jos vaikka muu olisi kameran osalta uutta eli laadukkaampi kokonaisuus,kun vertaa nykyisen SGS2 mallin kameraan.

    • Mobiililaitteiden kameroissa megapikselimäärän vähyys on lähinnä etu, koska suurin osa niistä pikseleistä on kuitenkin pelkkää kohinaa. Eiköhän kyseessä ole kuitenkin uudistettu kamera eli kennoa on lähinnä parannettu sen sijaan, että lähdettäisiin mukaan megapikselikisaan.

  • Ruma niin kuin suurin osa samsungin puhelimista.. kyllä kannatti ostaa xperia s

    • Sisälukutaitoa... Kyseinen ulkonäkö ei mitenkään vastaa lopullista tuotetaa.

  • Näin on.Samsung Nexus S-tyyliä/designia saisi tuleva SGS 3 olla!.

  • Yep,Samsung Galaxy Nexusta tarkoitan.Mutta viimeisintä huhukuvaa,mitä uudesta SGS 3 on ollut esillä (hopeisen värinen) niin toivoisin olemaan tuotantomallissa!.

  • Jos noi tulee olemaan lopulliset speksit niin en kyllä yli 500e maksaisi. ei mitään huomattavia parannuksia s2. Ihmetyttääki että voiko ne oikeesti noin pienien muutosten takia pitää niin tarkkaa vahtia että pysyy salas. Mutta se että ne on pyytäny poistamaan tuon artikkelin ei viel tarkota että olis aito. Itteä jäi ihmetyttämään että mitähän noiden teippien alla mahtaa olla.

  • Veikkaan että on feikki.. Ps. osaako joku kertoa miksi nuo "on screen buttons" juttu liikkuu videossa kohdassa 0:49? :)

    • Siihen tulee Android 2.3 toimintojen nappi välissä esile se näkyy vilaukselta siinä palkissa.

Aiheeseen liittyvät artikkelit