X

Facebook julkaisi “Facebook Home” -työpöytäsovelluksen Androidille [Päivitetty: Video]

Facebook julkaisi aktiivikäyttäjälle sopivan Android-työpöytäsovelluksen, “launcherin”, joka integroi kaikki Facebookin ominaisuudet vahvasti Androidin toiminnallisuuteen. Sovellus löytyy julkaisuvaiheessa vain rajatulle puhelinmallistolle, mutta myöhemmin myös tableteille. Sovellus tulee ladattaviksi Play Kaupasta 12.4. Ensimmäiset tuetut laitteet ovat HTC First, HTC One, HTC One X, Samsung Galaxy Mega, Samsung Galaxy S 3, Samsung Galaxy S4 ja Samsung Galaxy Note 2. Sovellus löytyy julkaisun jälkeen Google Play-kaupasta, ja lisäämme linkin heti, kun sovellus on saatavilla.

Testaajille tulee hyödylliseksi tämä ohje oletustypöydän palauttamiseen.

Edit: sovellus on nyt saatavilla tämän linkin takaa

httpvh://youtu.be/Lep_DSmSRwE
httpvh://youtu.be/tWKE0HTl0ig

Lue kommentit (6)

  • Oli muuten vuoden turhake.

    Itseltä kaikki oleellinen katosi käden ulottuvilta (eli widgetit), kun laskin, kellonaika ja kalenteri lähtivät omille teilleen.

    Mielenkiintoinen ominaisuus oli tosiaankin se, että kellonaikaa ei nähnyt muutakuin tilapalkista jos sen otti käyttöön. Ja kaikista älypuhelimista tuttu alapalkkirivi (puhelin, tekstiviesti yms) oli sotkettu vain sovellusten joukkoon.

    Ei kukaan voi olla niin some-uskollinen, että luopuu älypuhelimen ominaisuuksista vain sen vuoksi, että näkee näyttölukituksen avatessa FB-tilapäivitykset.

    Ulkoasussa ja käytettävyydessä ei ollut pahemmin moitittavaa.

  • Hei!
    Miksi en saa ladattua kyseistä sovellusta Samsung galaxy S4? Lukee vain että sovellus ei tue laitettasi. Apuja?

    • Ei tuolle voi tehdä mitään, silloin sitä ei vaan saa S4:lle.

      • Miksi sitten artikkelissa lukee että saa S4:lle. Virheellinen artikkeli kenties?

        • Kyllä se on allekirjoittaneella ollut ihan play-kaupasta s4-asennettuna, voi olla että ovat nyttemmin estäneet sen asentamisen teknisistä ongelmista johtuen.

  • Mitenkäs tämän sovelluksen tulevaisuus? Facebook lupasi tämän myös muillekkin laitteille kuin ykkösmalleille, mutta vieläkään ei ole kuulunut mitään asiasta että sovelluksen saisi muillekkin laitteille? Itse haluaisin lähinnä kokeilla sovellusta, mutta toisaalta Samsung Galaxy S 2 omistajana ei onnistu. (Koska myös haluan pitää puhelimeni takuun, en sen takia lataa sovellusta muualta.) Sovellus kun vaikutti yllättävän kätevältä ja mitä olen seurannut Play-kaupassa, kyllähän tuota päivitetäänkin kiitettävää tahtia.

Aiheeseen liittyvät artikkelit