X

Samsung Galaxy S II – Akkutesti Redux

Samsungilta luvattiin testiin toinen Samsung Galaxy S II, jolla voimme uusia akkutestin. He lupasivat tarkistaa, että kyseisen laitteen akku on varmasti täydessä iskussa, jotta mahdolliset akkuviat alkuperäisessä testiyksilössä voidaan sulkea pois. Palaamme siis SGS II-arvostelun kolmannella osalla, kun laite saapuu käyttöömme.

Emme ole ainoat jotka ovat huomanneet, että Samsung Galaxy S II:n akunkestossa on jotain hämärää, XDA-Developersin forumilla on avattu keskustelu mahdollisesta firmware-ongelmasta ja sen oireista. XDA:n ketjun löydät tämän linkin takaa. Toivottavasti vika saadaan korjattua ennen seuraavaa testiämme.

Lue kommentit (5)

  • Miten toi lopulta pärjäsi? Onko laite saapunut vielä käyttöönne?

    • Olimme Samsungin kanssa asiasta yhteydessä viimeksi perjantaina ja he selvittävät edelleen akkuongelmia oman tekniikkansa kanssa, lupasivat toimittaa kuitenkin laitteen joka on täydessä iskussa ja firmwaren kanssa joka pitäisi korjata ongelman heti kun heillä on itsellään ratkaisu. Huomattavaa on kuitenkin että ongelma esiintyy vain täyden rasituksen alla, akun kesto kuitenkin pitäisi olla tässäkin tilanteessa parempi kuin mitä tulokset mitä saimme ovat, myös Samsung on asiassa yhtä mieltä kanssamme. KE7 firmis korjaa tätä jo osittain, ei kuitenkaan kokonaan.

  • Itse olen ostanut nettikama.fi sivustolta 36 euron tehoakun, mutta nyt pari päivää käyttäneenä tuntuu ettei se ainakaan tuplannut akkukestoa..... olisi kiva testata sekä toi tehoakku että vakioakku, mutta miten sen voisi tehdä? sellaista ohjelmaa ei ole laitettu jakoon tavallisille ihmisille ja itse en pystyisi seuraamaan kännykän tilaa esim videota toistaessa ja tarvitsen sitäpaitsi päivällä kännykkääni. en tiedä onnistuisiko se jos laittaa puhelimen kuvaamaan videota ja sitten JOS se tallentaa videon sitten kun akku on loppu, jolloin sen voi tarkistaa..... ja mun tavallinen käyttöni vaihtelee tosi paljon, joten mutu tieto ei ole tarkkaa.

Aiheeseen liittyvät artikkelit