X

Kuvaruutukaappaus mahdolliseksi HTC Sensationilla

    Kategoriat: Android

HTC lisäsi kauan toivotun ominaisuuden HTC Sensationiin ja mahdollisti kuvaruutukaappauksen ilman tietokoneeseen kytkemistä. Ominaisuus tuli 2.3.4-päivityksen mukana ja kuvaruutukaappaus otetaan painamalla virtanäppäin pohjaan ja tämän jälkeen näpäyttämällä koti-nappia. Kuvaruutukaappaukset löytyvät tämän jälkeen kansiosta “Camera shots”.

Muistinvirkistämiseksi tässä vielä muiden laitteiden vastaavat komennot:

Galaxy S:llä on mahdollista ottaa kuvaruutukaappaus painamalla ensin “takaisin” (Back) pohjaan ja sitten “koti” (home)-nappia. Kuvaruutukaappaus tallennetaan sisäiseen muistiin kansioon “ScreenCapture”.
Galaxy S II:lla on mahdollista ottaa kuvaruutukaappaus painamalla ensin “koti” (home) ja virtanappia (power/lock). Kuvaruutukaappaus tallennetaan sisäiseen muistiin kansioon “ScreenCapture”.
Galaxy TAB:lla on mahdollista ottaa kuvaruutukaappaus painamalla yhtäaikaa “takaisin” (Back) ja virtanappia (power/lock). Kuvaruutukaappaus tallennetaan sisäiseen muistiin kansioon “ScreenCapture”.
LG Optimus 2x:lla on mahdollista ottaa kuvaruutukaappaus painamalla yhtä aikaa “koti” (home) ja virtanappia (power/lock).

Lue kommentit (2)

  • No johan sitä on ennenkkn voinut marketists löytyvillä ohjelmilla.

    Ps. Xperia x10:stäkö ei voida uutisoida sitten yhtään? Desire sai vähän jälkeen x10ä android 2.3.3 päivtyksen no eipä tullut kuin desirestä uutinen. Ja rootattu, portattu bravia engine ja xloud x10:iin seki ois ollut ihan mainitsemisen arvoista.

    • Ilman rootteja ei hirveämmin ole ennen otettu screenshotteja (kytkemättä laitetta tietokoneeseen). Valitettavasti X10:n uutiset eivät ole kiirineet korviimme ja sen lisäksi se on kovin harvinainen laite mitä keskusteluja on yleisesti seurannut. Toki pyrimme uutisoimaan niin paljon kuin ehdimme. Pahoittelut uutispimennosta tässä tapauksessa.

Aiheeseen liittyvät artikkelit