HTC lisäsi kauan toivotun ominaisuuden HTC Sensationiin ja mahdollisti kuvaruutukaappauksen ilman tietokoneeseen kytkemistä. Ominaisuus tuli 2.3.4-päivityksen mukana ja kuvaruutukaappaus otetaan painamalla virtanäppäin pohjaan ja tämän jälkeen näpäyttämällä koti-nappia. Kuvaruutukaappaukset löytyvät tämän jälkeen kansiosta “Camera shots”.

Muistinvirkistämiseksi tässä vielä muiden laitteiden vastaavat komennot:

Galaxy S:llä on mahdollista ottaa kuvaruutukaappaus painamalla ensin “takaisin” (Back) pohjaan ja sitten “koti” (home)-nappia. Kuvaruutukaappaus tallennetaan sisäiseen muistiin kansioon “ScreenCapture”.
Galaxy S II:lla on mahdollista ottaa kuvaruutukaappaus painamalla ensin “koti” (home) ja virtanappia (power/lock). Kuvaruutukaappaus tallennetaan sisäiseen muistiin kansioon “ScreenCapture”.
Galaxy TAB:lla on mahdollista ottaa kuvaruutukaappaus painamalla yhtäaikaa “takaisin” (Back) ja virtanappia (power/lock). Kuvaruutukaappaus tallennetaan sisäiseen muistiin kansioon “ScreenCapture”.
LG Optimus 2x:lla on mahdollista ottaa kuvaruutukaappaus painamalla yhtä aikaa “koti” (home) ja virtanappia (power/lock).