X

ZTE Grand S Flex julkaistu

ZTE on julkistanut viisituumaisen Grand S Flex LTE -puhelimen, joka tulee myyntiin Suomessa marraskuun aikana.

Laitteessa on 1,2 gigahertsin tuplaydinprosessori, 1 gigatavu RAM-muistia ja 16 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Grand S Flexin näyttö on tarkkuudeltaan 1280 x 720 pikseliä. Puhelimen etupuolella on yhden megapikselin kamera ja takana 8 megapikselin kamera salamalla ja automaattitarkennuksella.

Grand S Flexissä on GPS, Bluetooth 4.0, Wi-Fi-standardit a, b, g ja n sekä Wi-Fi Direct. Laitteen käyttöäjärjestelmänä on Android 4.1 Jelly Bean ja sen akun kapasiteetti on 2300 mAh.

Kiinnostavin puoli Grand S Flexissä on ominaisuuksiin suhteutettuna sen hintaluokka, joka tulee olemaan 249-299 euroa.

Lue kommentit (3)

  • Missä on ZTE Blade III arvostelu, käyttis android 4.1. "Hakkaa" monet muut puhelimet menen tullen. Olen yrittänyt hakea päivitystä kyseiselle laitteelle, mutta ei löydy. Onko se kiinni valmistajasta, vai onko tuote niin "mitäänsanomaton".

    • Kyllä, tuote on mitäänsanomaton 90-prosenttinen kopio ZTE Blade I -laitteesta, täysin marginaalinen sekä yli vuoden vanha. Pyrimme arvostelemaan niin paljon potentiaalisesti mielenkiintoisia laitteita kuin mahdollista, kaikkia emme pysty arvostelemaan. Valitsemme niitä myös omien mielenkiintojemme mukaan.

  • No mutta tuohan hakkaa Samsungit hinnallaan (ei häviä ominaisuuksissa niin että sillä olisi merkitystä) ja ei varmasti ole yhtään sen huonommin kestävä...samanlaista helposti naarmuuntuva ämpärimuovia molemmissa, ja tuolla hinnalla ei pahemmin haittaa jos menee rikki. Tässä on tulevaisuuden suunta!

Aiheeseen liittyvät artikkelit