Vierailimme Elisa Studion puhelinpäivässä tutustumassa HTC Legendiin ja Desireen. Päätimme samalla nuuskia hieman ilmapiiriä uudessa Elisan lippulaiva-liikkeessä. Liikeen sisustus oli mukavan trendikäs, henkilökunta asiantuntevaa ja Androidiin liittyviin kysymyksiin osattiin vastata  loistavasti.

Hauskana yksityiskohtana huomasimme “kuunteluseinän” joka koostui rivistä mukavan näköisiä istuma syvennyksiä ja HTC Heroja kuulokkeineen (kuva yllä).

Kiitoksia Elisa Studion henkilökunnalle kaulanauhasta ja luvasta kuvata prototyyppejä jotka olivat esillä puhelinpäivässä. Kevyt arvostelu plus muutama video ja kuva katkon jälkeen.

Yllätyimme Legendin kohdalla kuinka paljon sulavampi Sense oli ja miten paljon kevyempi laite oli HTC Heroon verrattuna. Laite ei jäänyt kovinkaan kauaksi Desiren prototyypistä, mutta Desiren proto oli jo netissäkin nähtyjä aikasempia protoja josta puuttui joitakin ominaisuuksia, joten vertailua tehoista ei ole näiden prototyyppien pohjalta mahdollista tehdä. Myöskään mahdollisesta suomenkielisestä lokalisaatiosta ei ollut näissä puhelimissa havaintoa. Legend pesi oled-näytöllään sisällä Herolla lattiaa, mutta kun näyttöön kohdistuu suora kirkas valo (lue: auringonpaiste) jää Legend Herolle kakkoseksi.  Molemmissa puhelimissa oli myös Heroon 2.1 pävityksessä tuleva paneelinäkymä, jonka totesimme näppäräksi ja käyttökelpoiseksi.

HTC Legend

httpv://www.youtube.com/watch?v=UQvAIRHI7w0

HTC Desire

httpv://www.youtube.com/watch?v=Lj-mUxxJIEM