Odotettu PlayStation Now (PS Now) -suoratoistopalvelu tuo PlayStation-pelien monipuolisen lajikirjon ensimmäistä kertaa sekä konsolipelaajien että PC-pelaajien ulottuville. Yli 600 nimikkeen digitaalinen pelikirjasto palvelee sekä peliharrastajia että perheitä, ja se sisältää hittipelejä ja klassikoita eri konsolisukupolvien aikakausilta. Aiemmin Keski-Euroopassa* julkaistusta palvelusta pääsevät nyt nauttimaan myös suomalaiset pelaajat.

Kuukausitilauspohjainen PS Now -suoratoistopalvelu antaa käyttöoikeuden yli 600 pelin kirjastoon, jotka ovat valmiina pelattavaksi verkkoon kytketyllä PS4-konsolilla. Pelaamisen voi aloittaa seitsemän päivän maksuttomalla kokeilulla, joka on saataville kaikille uusille tilaajille.

Suoratoiston ansiosta pelivälineeksi soveltuu myös Windows-tietokone, joka tuo PlayStationin eksklusiiviset pelihelmet myös PC-pelaajille. Saatavilla on muun muassa kriitikoiden arvostama The Last of Us -selviytymistoimintapeli, jonka mukaansatempaavan tarinan on voinut aiemmin kokea vain PlayStation-konsoleilla. PC-pelaajat voivat luoda aidon konsolipelikokemuksen yhdistämällä erikseen myytävän DualShock 4 -ohjaimen tietokoneeseensa.

Suoratoiston lisäksi PS4- ja PS2-pelejä voi myös ladata suoraan PS4-konsolille, jolloin pelaaminen onnistuu natiiviresoluutiolla offline-tilassa. PS Now tallentaa jokaisen pelisession ja pelissä etenemisen pilveen, minkä ansiosta pelaamista voi jatkaa milloin tahansa.

Kuukausimaksulla yli 600 peliä – valikoima kasvaa kuukausittain

PS Now -palvelun yli 600 nimikkeen pelikirjastosta löytyy jokaiselle jotakin, aina autopeleistä tappelupeleihin ja roolipeleistä räiskintäpeleihin. Mukana on klassikkoja ja suosittuja PlayStation-yksinoikeuspelejä, jotka tulevat nyt ensimmäistä kertaa myös PC-pelaajien saataville. Palvelusta löytyvät muun muassa pahamaineisen vaikea Bloodborne, tarinallinen toimintaseikkailu Uncharted 3: Drake’s Deception sekä nopeatempoista taistelua tarjoava God of War III Remastered. Valikoimaan kuuluu myös koko perheen pelejä kuten Lego Batman III: Beyond Gotham, Ratchet & Clank: All 4 One ja Sonic Generations.

Pelivalikoima täydentyy myös jatkossa, sillä PlayStation Now -palveluun lisätään joka kuukausi uutta sisältöä.