Onko sinulla ollut hyvä idea ohjelmalle Android-markettiin, mutta et osaa koodata? Onko ohjelma mahdollisesti mobiililuku-ohjelma omasta sivustostasi? Onko sivustosi RSS-yhteensopiva? Pidätkö kenties Youtube video-blogia? Haluatko helposti ohjelman niin Androidille, kuin iPhonelle?

Mikäli vastasit yhteen tai useampaan kysymykseen kyllä, suosittelemme tutustumaan uuteen palveluun nimeltä iSites.us. Palvelun avulla on mahdollista toteuttaa miltei mistä vain RSS-syötteitä luovasta lähteestä mobiili-applikaatio, esimerkiksi WordPress, Youtube, Flickr, Picasa ja niin edelleen.

Palvelun käyttöönotto on helppoa, rekisteröidyt vain isites.us-sivustolla, ja pääset samantien suunnittelemaan tulevaa killer-appiasi. Suunnitteleminen on täysin ilmaista, mutta mikäli haluat julkaista ohjelmiston täytyy sinun maksaa $25 julkaisumaksu (n.20 euroa). Tällä julkaisumaksulla sivuston kehittäjä kattaa kulut jotka ohjelman julkaisemisesta iTunesiin ja Markettiin syntyy. Ohjelmasi ilmestyy Android markettiin noin viikon kuluessa julkaisusta ja tästä hieman myöhemmin iTunesiin, mikäli Apple hyväksyy ohjelmistosi. Android-markettiin ei erillistä hyväksyntää Googlelta tarvita. Ohjelman muokkaaminen julkaisun jälkeen on mahdollista sillä ohjelman käyttämät tiedot haetaan lennossa iSitesin tietokannasta.

Ohjelmaan tulee kuitenkin valitettavasti Admob josta mahdolliset tuotot ohjautuvat isites.us:lle, mutta mikäli haluat tuotot itsellesi, voit valita vaihtoehtoisen (ja suuremman) julkaisumaksun.

Erityismaininta iSitesille heidän nopeasti vastaavasta asiakaspalvelustaan.

Julkaisimme hetki sitten iSitesillä Androidsuomi-ohjelman ja tästä erillinen artikkeli pian.

Muutama kuva ja linkki iSitesiin katkon jälkeen

Linkki: isites.us