Tällä kertaa viikon ohjelma on kotimainen Andropas, joka on hyvä olla jokaisella pääkaupunkiseudulla asuvalla android-käyttäjällä ladattuna marketista. Kyseessä siis pääkaupunkiseutulaisille (ja miksei myös muillekin) tuttu reittiopas, joka on tehty androidille.

Arvostelu ja kuvat katkon jälkeen.

Käytännöllistä reittihakua androidilla.

Ensimmäisenä mobiilireittioppaasta tulee mieleen huonosti käännetty webbisivu kännykkään, joka on toiminnaltaan vähän sinne päin. Kuitenkaan näin ei ole ja Andropas saa täydet pisteet käytettävyydellään. Ohjelmaan on otettu vain oleellinen, eli mistä minne ollaan kulkemassa ja milloin. Jos omaa osoitetta ei tiedä, onnistuu sen hankkiminen verkko- tai gps-perustaisella haulla, joka toimii kohtalaisesti kyseisessä ohjelmassa. Osoitteiden jälkeen ohjelma antaa kätevästi suositellut matkustusvaihtoehdot, joista voi klikkaamalla hakea lisätietoja. Ohjelma osaa myös fiksusti viedä homman Google Maps:iin, josta voi sitten reittiä tarkastella. Myös suosikkien tallennus onnistuu eli samaa reittiä ei tarvitse aina olla naputtelemassa.

Plussat:

  • Yksinkertainen
  • Suosikkien tallennus
  • Reitti Google Maps:ssa

Miinukset:

  • Nimestä ei välttämättä selviä ohjelman käyttötarkoitus (vaikka se onkin nerokkaasti keksitty)

AndroidSuomi suosittelee ohjelmaa jokaiselle, joka tarvitsee julkista liikennettä matkustamiseen pääkaupunkiseudulla.