Saimme lukijaltamme edelleenvälitetyn viestin HTC:n tukipalveluista jossa kerrotaan seuraavaa:

Thank you for contacting us. In regards to the 2.1 update, HTC will be providing a free update to Éclair(2.1) for European HTC Hero variants. Starting in June, anyone owning an HTC Hero will receive an initial preparatory update, shortly followed by the full Éclair update. For the full update, we would recommend using a free wi-fi hotspot or an unlimited data plan, otherwise standard data charges may apply. I trust that this resolves your query, please do not hesitate to contact us again if required. Thank you for contacting HTC.

Kind regards,

Federico F.
HTC

Lyhyesti suomennettuna, Euroopan Heron 2.1 päivitystä aletaan puskemaan puhelimiin ensikuun alusta. Päivitys tapahtuu kahdessa osassa, aluksi puhelimeen toimitetaan alustava päivitys ja tämän jälkeen lopullinen 2.1 Éclair-päivitys. HTC suosittelee päivityksen suorittamista WLAN:iin kytkettynä tai rajoittamatonta dataliittymää.