Olemme saaneet useamman sähköpostin jossa pyydetään meitä kertomaan erilaiset tavat päästä Android Marketin maksullisiin ohjelmiin käsiksi laillisesti, joten päätimme ottaa härkää sarvista ja tässä artikkelissa käymme läpi kolme yleisintä tapaa.

Market Enabler / Market Access-ohjelmisto (Vaatii ns. Root-oikeudet)

Market Enabler / Market Access-ohjelma huijaa Marketin luulemaan, että sim-korttisi on maasta, jossa maksulliset ohjelmat ovat saatavilla. Ohjelma muokkaa puhelimen järjestelmä-asetuksia ja tarvitsee Root-oikeudet. Ohjelma löytyy täältä.

Ulkomainen SIM-Kortti

Tilaamalla AT&T-operaattorin SIM-Kortin ebaysta pääset käsiksi maksullisiin ohjelmiin operaattorin kohdemaassa, ongelmaksi koituu kuitenkin jatkuva SIM-kortin vaihtelu ja mahdollisuus käyttää Markettia vain WLANissa. Korttien hinnat postikuluineen vaihtelevat parista eurosta kymppiin.

Vaihtoehtoiset Marketit

Tämä on helpoin vaihtoehto, sillä ainoa mitä tarvitset on erillinen Market-ohjelmisto. Näistä löytyy suurin osa maksullisista ohjelmista mitä löytyy myös normaalista marketista. Hyväksi koetun vaihtoehdon nimeltä SlideME löydät täältä.