Taiwanilainen lempilapsemme HTC julkaisi Q2 nettotuloksensa tänään ja nousua Q2/2009:stä on peräti 33 prosenttia.

Huhti-kesäkuun tulos oli noin 8,6 miljardia Taiwanin dollaria eli noin 213 miljoonaa euroa liikevaihdon ollessa noin 592 miljoonaa euroa.

HTC:n huippulukujen taustalla on älypuhelinmarkkinoiden hurja kasvu ja HTC:n uudet mallit monen eri valmistajan ja operaattorin kanssa julkaistuina. Näistä suurin osa Androidilla varustettuna. Mukana mm. HTC Evo 4G, Droid Incredible, HTC Desire, HTC Legend sekä myös Google Nexus One. Markkina-analyysit kertovat, että HTC toimittaa jopa 20 miljoonaa älypuhelinta vuonna 2010. HTC:n menestys tuskin jää Androidin varaan, koska Windows Phone 7:n julkaisu on jo nurkan takana. Siitä tosin hieman vähemmän tässä blogissa :)

Kuten aina, pidämme tilannetta innokkaina silmällä ja toivomme HTC:lle menestystä jatkossakin!