Legendaarinen id Softwaren perustaja ja koodaaja Wolfenstein 3D, Doom ja Quake-pelien takaa, John Carmack, on vihjannut Twitterissä, että hänen tuoreesta projektistaan tulisi mahdollisesti Android-käännös.

Peli on nimeltään RAGE ja kyseessä on id Tech 5-pelimoottoriin perustuva FPS-peli, jossa taistellaan asteroidi-iskun jälkeisessä sekavassa maailmassa. Carmack totesi kuitenkin lähes samaan hengenvetoon, että hän ei aikarajoitusten puitteissa pysty täysin omistautumaan käännökselle, mutta jäämme toivomaan, että projektia ei kuopata. Ehkä tuoreet, GPU:ltaan tehokkaammat, Gingerbread-pohjaiset laitteet kääntävät miehen pään ensi vuoden puolella. HTC:n Desire HD ja Z ovat jo askel oikeaan suuntaan, mm. http://smartphonebenchmarks.com -sivuston testit näyttävät varsin hyviltä. Desire Z:n jenkkimallia on näemmä ylikelloteltu listan kärkikahinoihin varsin ahkerasti.

Useat muutkin studiot ovat heränneet Android-junaan ja mm. Gameloft ja Polarbit ovat julkaisseet Androidin mittakaavassa hyvin menestyviä pelejä kuten Asphalt HD, Uno, Midnight Bowling 2, Reckless Racing ja Raging Thunder 2, unohtamatta Rovion ilmaishittiä, Angry Birdsiä.

Monet käyttäjät ovat IRC:n ja forumin puolella valitelleet jo pidemmän aikaa Androidin pelivalikoiman suppeutta ja usein myös graafista ulkomuotoa. Varmasti monet muutkin ovat saaduista uutisista mielissään, pelasivat sitten enemmän tai vähemmän, koska hiljalleen studiot ja kehittäjät kohdistavat ns. isoa rahaa Androidin ohjelmistokehityksen suuntaan. Toivottavasti Googlen suunnasta tullaan myös vastaan ja parannetaan Android Marketin kannattavuutta ja käytettävyyttä.