Älypuhelinvalmistaja HTC tuo markkinoille uudet värivaihtoehdot suosittuihin älypuhelimiinsa. HTC Desire saa valkoisen brilliant white -sävyn. Saumattomasta alumiinista valmistettua Legend-mallia tarjotaan mustana, phantom black -sävyisenä.

“Haluamme tarjota asiakkaillemme vaihtoehtoja. Sen lisäksi, että puhelimiemme tulee mukautua erilaisten käyttäjien tarpeisiin, ymmärrämme, että kaikki eivät halua samanlaista puhelinta. Kuten muodissa ja musiikissa myös puhelimissa on kyse itsensä ilmaisemisesta. Vaikuttavan puhelimen täytyy olla fiksu ja kaunis”, HTC:n Pohjoismaiden johtaja Peter Frølund sanoo.

Molemmissa laitteissa on helppokäyttöinen HTC Sense -käyttöliittymä. Desiressa on kirkas 3,7 tuuman näyttö ja tehokas yhden gigahertsin taajuudella toimiva Snapdragon-suoritin.  Legend-mallissa on 3,2 tuuman näyttö.  Molemmissa malleissa on viiden megapikselin kamera salamalla ja gps-paikannustoiminnot.

Aiemmin Desire on ollut saatavana mustana ja Legend hopeanharmaana.

Saatavuus:
Uutuusmallit tulevat myyntiin Euroopassa syksyn aikana.

Päivitys: Lähteidemme mukaan nämä ovat tulossa ainakin Saunalahden valikoimiin lähiaikoina