Älypuhelinvalmistaja HTC tuo markkinoille pienikokoisen ja elegantin HTC Gratia -älypuhelimen.  Linjakkaan puhelimen rungon kulmat on pyöristetty. Pienestä koosta huolimatta puhelimen ominaisuudet ovat huippuluokkaa.

HTC Sense -käyttöliittymän ansiosta käyttäjät voivat muokata erittäin vaivattomasti puhelintaan omien mieltymystensä mukaiseksi. Puhelimessa on uusin Android 2.2 -ohjelmistoalusta. Pieneen pakettiin on sovitettu 3,2 tuuman kosketusnäyttö ja viiden megapikselin automaattitarkenteinen kamera.

Puhelimen Friend Stream -sovellus yhdistää eri sosiaalisen median palvelut yhdeksi kokonaisuudeksi, joten sillä on helppoa seurata ystävien teksti-, kuva- ja videopäivityksiä eri palveluissa.

“Suunnittelutyössämme pohdimme, miten voimme tehdä laitteistamme käyttäjäystävällisempiä. HTC Gratia on huolellisen suunnittelun tulos, se on pieni ja tyylikäs, mutta tinkimätön ja runsaasti varusteltu tehoviestin”, HTC:n Pohjoismaiden johtaja Peter Frølund sanoo.

HTC Gratia tulee myyntiin Euroopassa marraskuun alussa. Laitteen mitat ovat 103,8 x 57,7 x 11,7 millimetriä ja se painaa 115 grammaa. Puhelimeen voi liittää langattomat Bluetooth-stereokuulokkeet musiikin kuunteluun.’

Lähde: HTC Europe