Sony Ericssonin tuorein laite, Xperia X12, koodinimeltään Anzu, on noussut pinnalle kuvien muodossa. Kuvissa näkyy tyylikkään näköinen, upean ohut ns. Candybar-kokoluokan laite, josta paistaa Sony Ericssonin viimeisimpien tuotosten muotoilukieli varsin selvästi. Näytön kooksi on faktojen puuttuessa arvioitu hieman yli neljää tuumaa ja laitteen uskotaan pitävän sisällään myös HDMI-portin sekä myös FullHD-videokuvaukseen kykenevän kameran.

Mielenkiintoisimmat huhut liittyvät kuitenkin laitteen käyttöjärjestelmäversioon sekä sen sukulaissuhteesta tulevaan Playstation-puhelimeen. Huhuissa mainitaan, että Androidin 2.3 “Gingerbread”-version lisäksi laitteella saattaa olla myös kytköksiä Sonyn Bravia-tuotemerkkiin, joka nostaisi sitä paremmin esiin vauhdilla kasvavilla Android-markkinoilla. Sony Ericssonin myyntiluvut eivät ole olleet päätähuimaavia, joten tieto saattaa piristää pelipuolella aikaansa viettäviä kohderyhmiä. Yritys kaipaisi varmasti samaa tuulta alleen kuin Motorola ja HTC, sillä Sony Ericssonin myyntimäärät laskivat vuodentakaisesta noin kolmella miljoonalla laitteella ja markkinaosuus kaventui 4,3%:sta 2,5%:iin.

Sony Ericssonin persoonallisista laitteista pitävät, pysykää kuulolla. Kuulemme varmasti lisää tästä laitteesta. Julkaisuajaksi on huhuttu 2011 ensimmäistä neljännestä.

Muutama  lisäkuva löytynee lähdelinkin takaa.

Lähde: Xperia X10 Blog