Elisa tuo Saunalahti-brändillä Android-älypuhelinvalikoimaansa ZTE Bladen ja paketoi sen rajoittamattoman mobiililaajakaistaliittymän kanssa houkuttelevaksi paketiksi.

ZTE Bladessa kosketusnäytöllisen Android-älypuhelimen hinta-laatusuhde on huippuluokkaa ja juuri hinnoittelu tuo sen kaikkien kuluttajien ulottuville. Android-käyttöjärjestelmän lisäksi puhelimessa on usean sormen zoomausta tukeva kosketusnäyttö, 5 megapikselin kamera ja jopa 7.2 Mbps tiedonsiirtonopeuden mahdollistava HSDPA-modeemi. (Toim. Huom: vaikka kuvassamme on 3,2 Mpix laite on Elisan laite kuitenkin 5 Mpix kennolla!)

Saunalahden periaatteena on taata jokaiselle suomalaiselle edullinen liittymä. Sen mukaisesti Saunalahti paketoi ZTE Bladen, Norppa+-puhelinliittymän ja mobiililaajakaista Nopsan joulumarkkinoille houkuttelevaan yhteishintaan 6,90 euroa kuukaudessa. Saunalahdelta saatava ZTE Blade on SIM-lukitsematon, ja sen voi hankkia myös ilman liittymää.

– Mielestämme edullinen liittymä on jokamiehenoikeus. Erittäin houkutteleva mobiililaajakaistatarjous ilman nopeus- ja tiedonsiirtorajoituksia tekee ZTE Bladesta todellisen jokamiehen Android-puhelimen.  Android-puhelimiin saatavien kymmenien tuhansien ilmaisten tai muutaman euron hintaisten sovellusten avulla jokainen käyttäjä voi räätälöidä puhelimensa juuri itselleen sopivaksi, kertoo Panu Lehti Elisalta.

– Suosituimpia sovelluksia ovat tällä hetkellä Facebook, Twitter ja muut yhteisöpalvelut sekä sähköposti ja navigointi. Myös suomalaisten sovellusten määrä kasvaa koko ajan. Pelit, uutispalvelut ja erilaiset arkipäivää helpottavat sovellukset ovat yleistymässä nopeaa vauhtia. Suomalaisista sovelluksista menestystä maailmalla on saanut mobiilipeli Angry Birds, Lehti jatkaa.

Älypuhelinten valtava kysyntä asettaa haasteita saatavuudelle.

– Saatavuusongelmat ovat vaivanneet yleisesti kosketusnäytöllisiä älypuhelimia. Kysyntä on ylittänyt valmistajien ja myyjien odotukset maailmanlaajuisesti tänä syksynä. Olemme varautuneet kysyntään hankkimalla ZTE Blade -älypuhelimia jouluksi toivottavasti riittävän määrän, Panu Lehti kertoo.

ZTE Blade tulee myyntiin Elisan myymälöihin ja verkkokauppaan www.saunalahti.fi 22.11 alkaen.

Lisätiedot ZTE Bladesta ja hinnoista osoitteesta saunalahti.fi

Lähde: Elisa tiedote