Internetissä on jo usealla keskustelupalstalla käyty vilkasta keskustelua Desire HD:n ja Z:n tuoreimman päivityksen ongelmista ja näistä ongelmista olemme saaneet kuulla myös lukijoiltamme. Päivitys on hävittänyt joiltakin käyttäjistä viestit ja viesti-ohjelma aiheuttaa pakkosulkua (force close) tai puhelin ei suostu käynnistymään enää täyden sammuttamisen jälkeen (akun irroitus / restart), vaan jää jumittamaan “HTC Quietly brilliant”-ruutuun. Vika koskee kuitenkin vain murto-osaa käyttäjistä, joten jätämme jokaisen itsensä päätettäväksi ajaako tuon uusimman päivityksen vai jääkö odottamaan HTC:lta korjausta.

Ensimmäiseen ongelmaan ei ole muuta ratkaisua kuin käydä lukemassa viestit HTCSense.com palvelusta, mikäli HTCSense.com palvelu on otettu käyttöön puhelimessa. Toiseen ongelmaan auttaa tehdasasetusten palauttaminen ja kolmanteen löytyvät ohjeet Desire Z:lle täältä ja Desire HD:lle täältä.

Päivitys: Mikäli htcsense.com-palvelu on käytössä, palautuvat viestit jotka ovat siirtyneet palveluun, myös puhelimeen. Kiitos, nimimerkki PSA