Google lupailee pikaista korjausta SMS-bugille avoimella kehittäjäsivustollaan. Google kiittelee vuolaasti bugin selvityksessä auttaneita tahoja. Nähtäväksi jää milloin valmistajat saavat ajettua Googlen tulevan korjauksen omiin päivityksiinsä.

Harvinainen, mutta potentiaalisesti nolo bugi liittyy viestien päätymiseen väärille henkilöille varsin satunnaisesti. Viesti näyttää lähtevän vastaanottajalle A, mutta viestin yksityiskohtia tarkastellessa vastaanottaja onkin satunnainen henkilö puhelinluettelosta tai toinen henkilö jonka kanssa olet samalla viestitellyt. Ongelmaa esiintyy ilmeisesti vain Androidin mukana tulevalla SMS-ohjelmalla jonka voi kuitenkin vaihtaa Android Marketista saataviin sovelluksiin kuten Handcent, Go SMS tai ChompSMS.

Mainittu Google Code-sivusto on tarkoitettu kehittäjille koodisäilöksi sekä resurssiksi kehitystyölle, mutta siitä on hiljattain tullut lähinnä keskustelufoorumi ihmisten käsittäessä väärin sen käyttötarkoituksen. Kuten linkatusta viestiketjustakin ilmenee, sisältö on lähinnä spämmia, trolleja ja reply-kuvia. Toivottavasti Google keksii ratkaisun sekä kyseiseen bugiin, että sivuston internet-ilmiöihin.

Lähde: http://code.google.com/p/android/issues/detail?id=9392#c1460