Ensimmäiset käyttökokemukset Tegra2-pohjaisesta ‘LG Optimus 2x’-puhelimesta ovat ilmestyneet verkkoon. Artikkeleiden perusteella graafinen suorituskyky on ottanut jälleen aimo harppauksen eteenpäin. Huomiota on saanut myös puhelimen erinomaisen herkkä kosketusnäyttö, joka tukee rajatonta kosketuspisteiden tunnistamista.

Toistaiseksi Android Marketista ei ole saatavilla Tegra2-tuettuja ohjelmia. Ensimmäisenä markkinoille ehtinevät Tegra-kiihdytetyt versiot ‘Dungeon Defenders’ (Trendy Entertainment) ja ‘Galaxy on Fire 2’ (FISHLABS) peleistä. Myös useat isoimmat kehittäjät, kuten EA ja Epic, työskentelevät  nVidian kanssa pelien tuomiseksi alustalle. Muista pienemmistä toimijoista mainittakoon; Cooliris, Factor5, Gameloft, Guild Software, Ideaworks Game Studio, Natural Motion, Ogre, Psyonix, Silver Creek Ent, Stonetrip, Unity sekä War Drum Studios.

Myöhemmin nVidian suunnitelmissa on ottaa käyttöön ‘Tegra Zone’-ohjelmisto tuettujen pelien esittelemiseksi. Kyseisen ohjelmiston avulla on mahdollista selata Tegra-katalogia, lukea arvosteluita, sekä katsella kuvakaappauksia ja videota peleistä.

Lisää uutisia aiheesta, kunhan valmistajat saavat laitteensa jälleenmyyntikanaviin.

Lähteet:

http://www.lg.com/global/press-release/article/lg-launches-world-first-and-fastest-dual-core-smartphone.jsp

http://androidandme.com/2011/02/phones/gaming-with-the-lg-optimus-2x/

http://www.nvidia.com/object/tegra-zone.html

http://www.nvidia.com/content/PDF/tegra_white_papers/Bringing_High-End_Graphics_to_Handheld_Devices.pdf