LG Optimus 3D tarjoaa ensimmäisenä älypuhelimena maailmassa aidosti kolmiulotteisen käyttäjäkokemuksen.

Optimus 3D tuo mukanaan monia innovatiivisia ja uraauurtavia teknologioita. Se on maailman ensimmäinen puhelin, jossa on kaksiytiminen suoritin jonka lisäksi se pohjautuu kaksikanavaiseen, kahdella muistimoduulilla varustettuun arkkitehtuuriin. LG Optimus 3D on myös maailman ensimmäinen puhelin, jolla voi tallentaa, toistaa ja jakaa 3D-sisältöä muiden käyttäjien kanssa.

httpv://www.youtube.com/watch?v=nRjVg7il9mk

HUOM! 3D-efektiä ei tietenkään näy videossa, mutta efekti on todella hyvä.

Kolmois-kaksoisarkkitehtuurin mahdollistama ylivoimainen suorituskyky

LG Optimus 3D:n ytimessä on niin sanottu kolmois-kaksoisrakenne eli kaksi ydintä, kaksi muistimoduulia ja kaksi muistikanavaa. Suorituskyvyn ja käyttäjäkokemuksen kannalta kolmen olennaisen toiminnon määrä on siis kaksinkertaistettu. LG:n ainutlaatuinen arkkitehtuuri mahdollistaa huomattavasti suorituskykyisemmän ja mielekkäämmän käyttäjäkokemuksen kuin perinteiset yhdellä muistimoduulilla ja muistikanavalla varustetut älypuhelimet.

LG Optimus 3D:n uuden arkkitehtuurin ansiosta tiedonsiirto prosessorin ja muistin välillä tehostuu huomattavasti. Käyttäjä voi selata verkkosivuja, käyttää useita sovelluksia samanaikaisesti, pelata pelejä viiveettä ja katsoa elokuvia sujuvammin ja kauemmin kuin koskaan aiemmin.

Maailman ensimmäinen aito 3d-kokemus: yhdellä puhelimella voi tallentaa, toistaa ja jakaa kolmiulotteista sisältöä

LG Optimus 3D:ssä on kahdella linssillä varustettu 5 megapikselin kamera, jolla voi ottaa 3d-kuvia ja kuvata 3d-videoita. LG Optimus 3D:n 4,3 tuuman wvga-näytöltä voi katsella kolmiulotteista kuvaa ilman 3d-laseja. Näytöltä voi myös katsella teräväpiirtosisältöä kaksiulotteisena (1080p) ja kolmiulotteisena (720p). LG:n 3D Hot Key:n ansiosta navigointi on helppoa puhelimen viidellä eri 3d-rajapinnalla (Gallery, Camera, Game&Apps, YouTube 3D ja 3D Guide).

LG Optimus 3D on varustettu hdmi 1.4 -liitännällä. Näin käyttäjä voi yhdistää Optimus 3D:n esimerkiksi 3d-televisioon tai 3d-näyttöön kuvien tai videoiden katselua varten. Dlna-tuki mahdollistaa myös 3d-sisällön jakamisen muiden dlna-tuella varustettujen laitteiden kanssa. Lisäksi käyttäjät voivat jakaa omaa tai muiden tuottamaa kolmiulotteista sisältöä YouTuben 3D-kanavan välityksellä (youtube.com/3D).

LG Optimus 3D julkistetaan ensin Euroopassa ja sen jälkeen maailmanlaajuisesti ensimmäisen neljänneksen aikana. Laite julkistetaan aluksi Android 2.2 (Froyo) -käyttöjärjestelmällä, ja sen voi myöhemmin päivittää Android 2.3 (Gingerbread) -käyttöjärjestelmään. Päivitysaikataulu eri maantieteellisillä alueilla julkistetaan myöhempänä ajankohtana.

Hinta ja saatavuus:

LG Optimus 3D on saatavilla kaupoissa toukokuun aikana, ja sen arvioitu verollinen suositushinta on 669 euroa.