Veikkauksen Android-sovellus on nyt ladattavissa Android Marketista. Sovelluksella älypuhelimen käyttäjä voi tarkistaa Veikkauksen pelien tuoreimmat tulokset, osallistua Veikkaus-kortin asiakasetuarvontoihin ja seurata tuoreimpia urheilu-uutisia.

– Android-sovellus täydentää älypuhelinvalikoimaamme. Nyt voimme palvella uuden ajan veikkausasiakkaita kaikilla suosituimmilla älypuhelimilla, kertoo Veikkauksen markkinointipäällikkö Mikko Mattinen.

Veikkauksen älypuhelinsovelluksilla on yhteensä noin 30 000 käyttäjää. Veikkauksella on ilmaiset sovellukset Android-puhelimien lisäksi Nokian älypuhelimille ja iPhonelle.

Veikkauksen verkkopelaamisen suosio vahvassa kasvussa

Veikkaus.fi-verkkopelipalvelu on lunastanut paikkansa pelaajien keskuudessa. Vuonna 2010 Veikkauksen pelimyynnistä 26 prosenttia tuli sähköisistä kanavista. Edellisvuoteen verrattuna suosio kasvoi 25 prosenttia. Uusia asiakkaita on tullut erityisesti nuorten aikuisten (18-39-vuotiaat) keskuudesta. Veikkauksen tavoitteena on tarjota turvallinen ja luotettava vaihtoehto verkkopelaamiseen.

Veikkauksen pelejä voi pelata myyntipaikkojen ja internet-pelipalvelun lisäksi myös tekstiviestillä sekä matkapuhelimien web-selaimiin suunnitellulla kevytkäyttöliittymällä mobi.veikkaus.fi.

Älypuhelinsovellustarjonnallaan Veikkaus haluaa tavoittaa erityisesti nuoret aikuiset entistä paremmin.

– Mobiilipelaamisen suosio on hyvässä nousussa, sillä sovellukset ovat tuoneet peleille lisää näkyvyyttä, Mattinen kertoo.

Lähde: Veikkaus
Android Market: https://market.android.com/details?id=fi.veikkaus