Keksimö järjestää yhteistyössä Ixonos:n ja Elisan kanssa englanninkielisen Android for developers-seminaarin 22.3.2001 Casa Academicassa Helsingissä. Tilaisuus on ilmainen Keksimön Facebook-ryhmän jäsenille. Ohjeet ilmoittautumiseen linkissä uutisen lopussa, ulkopuolisille hinta on 30 Eur. Tilaisuus on suunnattu kehittäjille joilla on tavoitteita myös kaupallisella puolella.

Tilausuudessa on puhujina mm.

  • Paul Houghton, Futurice
  • Stephen Fenech, Ricston
  • Zoltan Kuscsik, Ixonos
  • Kari Erlund, Castrén & Snellman Attorneys
  • Martin von Willebrand, Inventors Factory/Keksimö
  • Ugur Kaner, Elisa.

Aiheina on mm. “Making money in the Android ecosystem”, “Integration with Android applications”, “How customization of AndroidOS affects app development” sekä “Contractual view to Android Market – the “R” approach (Rights, Remedies, Risks and Restrictions)”. Lisätietoa puhujista ja aiheista linkkien takaa.

Tilaisuudessa on seminaarin jälkeen tarjoilu sekä avoin keskustelupaneeli Android-ekosysteemistä nyt ja tulevaisuudessa Ugur Kanerin, Elisan Android-liiketoiminnan johtajan kanssa.

Linkki tapahtumaan: https://www.keksimo.fi/wiki/tiki-index.php?page=Android_for_Developers

ja Facebook-yhteisöön: http://www.facebook.com/event.php?eid=197522340267445