Elisan kattava Android-älypuhelimien valikoima monipuolistuu entisestään, kun iskun-, kosteuden- ja pölynkestävä uutuus, Motorola Defy tulee myyntiin Elisa Shopiteissa ja Saunalahden verkkokaupassa 29.4 alkaen. Tulemme luonnollisesti testaamaan laitteen vedenkestävyyden kun saamme tämän testiimme lähiaikoina.

Lue Elisan lehdistötiedote aiheesta:

Motorola Defy on tyylikäs ja taskuun mahtuva älypuhelin, joka erottuu kestävyydeltään selkeästi muista vastaavista laitteista. Se on suunniteltu kestämään niin vesisateen kuin hiekkaan putoamisenkin, joten se soveltuu hyvin esimerkiksi aktiivisille luonnossa liikkujille, harrastavalle nuorisolle ja rakennusalan ammattilaisille.

Kestävyyden lisäksi Motorola Defy tarjoaa Android-käyttöjärjestelmän helppokäyttöisyyden ja monipuolisen sovellusvalikoiman. Laitteessa on 3,7 tuuman naarmunkestävä kosketusnäyttö, 5 megapikselin kamera sekä edistyneet web-, yhteisöpalvelu- ja viestiominaisuudet.

“Pölyisiä ja kosteita olosuhteita kestäviä puhelimia on toistaiseksi ollut erittäin vähän markkinoilla ja ne ovat olleet ns. peruspuhelimia. Motorola Defyssä yhdistyvät Android-älypuhelimen fiksut ominaisuudet sekä kestävyys”, kertoo mobiilituotteista vastaava Jan Virkki Elisalta. “Tutkimme jatkossakin aktiivisesti laitemarkkinoita uusien mielenkiintoisten vaihtoehtojen tuomiseksi valikoimaan”, hän jatkaa.

Motorola Defy on saatavilla yhdistettynä Saunalahden Norppa+ -puhelinliittymään ja rajoittamattoman määrän datasiirtoa sisältävään mobiililaajakaistalisäpalveluun. Pakettiin voi valita haluamansa mobiililaajakaistavaihtoehdon. Paketin kokonaishinta Mobiililaajakaista Mini -vaihtoehdolla (0,5 Mbit/s) on 11,90 euroa kuukaudessa. Motorola Defy ei ole SIM-lukittu. Laitteen voi halutessaan hankkia myös ilman liittymää käteishintaan 299 euroa.

Lähde: Elisa