Androidsuomi aloittaa yhteistyössä Saunalahden kanssa ohjelmavinkki-sarjan, jossa käsittelemme ohjelmia Honeycomb-tableteille. Vaikka kyseessä on ”ohjelmavinkki”-niminen juttusarja, tulemme sisällyttämään joukkoon pelejä, kuten tässä tapauksessa Riptide GP:n ja tulossa on myös Stair Dismount eli tuttavallisemmin Porrasturvat. Tulemme aluksi julkaisemaan artikkelin noin joka toinen viikko ja jokaisesta ohjelmasta ja pelistä kuvaamme myös videon.

httpvh://youtu.be/2CrJ-Cr1fT8

Riptide GP on kilpa-ajopeli jossa kilpaillaan rataolosuhteissa vesijeteillä. Pelin on tuottanut Vector Unit-niminen studio, joka tunnetaan mm. XBLA:ssa julkaistusta Hydro Thunder Hurricane-venekilpuristaan. Grafiikka pelissä on Android-pelien parhaimmistoa ja peli pyörii komeasti 720p-resoluutiolla ilman takkuamisia testipenkkinämme toimivassa Motorola Xoom:ssa, vesiefektit näyttävät oivilta ja voisi jopa sanoa, että peli tuo konsolitasoisen pelaamisen ensimmäistä kertaa Androdille. Peli vaatii kuitenkin Nvidia Tegra 2-alustan tabletista, joten aivan kaikki eivät pelistä pääse iloitsemaan.

Pelin täysiversio tarjoaa 12 rataa, 6 vesijettiä, 3 pelityyppiä ja Openfeint-tuen saavutusten mittailuun kavereita vastaan.

Täysiversio maksaa 4,91€ ja peliä on mahdollista kokeilla yhden radan demolla, joka löytyy myös Marketista.

Android Market: Riptide GP | Riptide GP Demo