Muilta alustoilta tuttu Viber VOIP- ja pikaviestin on nyt julkaistu Androidille. Viberin erottaa tutummasta Skypestä se, ettei käyttäjän tarvitse tietää kaverinsa käyttäjätunnusta, vaan Viber luo tunnuksen puhelinnumeron pohjalta. Asennusvaiheessa Viber tarkistaa puhelinluettelosi ja yhdistää itsensä kontakteihin joilla on Viber asennettuna. Ohjelman avulla on myös mahdollista lähettää SMS-tyyppisiä pikaviestejä Viber:ä käyttävien välillä. Viber on luvannut VOIP-puheluiden ja pikaviestien pysyvän ilmaisena, mutta tulevaisuudessa julkaistaan lisäominaisuuksia jotka saattavat olla maksullisia,  esimerkkinä mm. Skypestä tuttu ulkolinjoihin soittaminen. Ainoa miinus jonka huomasimme, oli ettei viestejä voi vielä kirjoittaa kuin puhelimen ollessa pystyasennossa, mutta Viberiltä saadun tiedon mukaan korjauspäivitys tähän on tulossa lähiaikoina. Em. bugin vuoksi ohjelmaa ei myöskään ole vielä saatavilla puhelimiin joissa on fyysinen Qwerty-näppäimistö.

Market: Viber

httpvh://www.youtube.com/watch?v=0nQN5w5ct_E