Gameloftin GTA-klooni, 9mm, on vihdoinkin julkaistu Android Marketissa. Roolina pelissä on John ”Loose” Kannon, joka toimii S.H.I.E.L.D. -tyyppisesti lain väärällä puolella ja Kannon tiiminsä kanssa varastaa miljoonia huumerahaa ja porukka joutuu tämän jälkeen huumelordin mikroskoopin alle. Kannon päättää lähteä kostoretkelle, jolla ammutaan ensin ja kysellään myöhemmin.

Peli ammentaa graafista lookkiaan onnistuneesti GTA San Andreas -peliltä ja varsinkin Tegra 2-laitteilla grafiikat eivät häpeä PS2:een ja Xbox:iin verrattaessa lainkaan, vaan menevät jopa ohi. Peli näyttää komealta myös pienemmältä ruudulta, joten mikäli taskusta löytyy tuettu puhelin, on peli kannattava ostos. Peli lainaa vaikutteita myös suomalaisen Remedyn Max Payne-pelistä ja siitä tuttu “bullet time”-moodi ja sen avulla tehtävät erikoisliikkeet ovat mukana käytännössä sellaisenaan. Lajityypilleen uskollisena, peli on todella väkivaltainen, verinen ja sisältää huumeiden lisäksi myös muita vaikuitteita ”Pahasta maailmasta”, joten tämä peli ei todellakaan ole perheen pienimmille. Pelissä on myös trendinkäästi Deathmatch- ja Team Deathmatch-moninpelimuodot.  Hintaa pelillä on 5,15 €, joten aivan halvimmasta päästä tämä ei ole.

Market: 9mm

 

httpvh://www.youtube.com/watch?v=azIYhb4XkpQ