Google+ on nyt virallisesti Beta:ssa ja avoinna kaikille halukkaille eikä vaadi enää kutsua, joten sisäpiirin pienet karkelot voivat muuttua nyt kaikkien karnevaaleiksi. Google päivitti myös samalla plussan Android-sovelluksen, ja korjasi samalla pikkuvikoja ja lisäsi monta kaivattua uutta ominaisuutta:  puhelimilla on nyt mahdollista liittyä ryhmäkeskusteluihin ja Android 2.3.4-laitteilla etukameraa on mahdollista käyttää videochat:ssä. Kavereita pystyy nyt merkitsemään viesteihin mobiilisovelluksen avulla lisäämällä nimen eteen plus-merkin. Huddles-ominaisuus on nimetty vihdoin järkevästi Messenger:ksi. Chat:iin lisättiin mahdollisuus lähettää kuvatiedostoja kaverille. Päivitys ei tule automaattisesti, vaan se on asennettava käsin marketista.

Google Plus rekisteröinti: http://google.com/+ | Android Market: Google Plus