HTC on julkaissut vaivihkaa ensimmäisen Beats Audio -puhelimen, HTC Sensation XE:n. Laite on ulkoisesti lähes sama kuin alkuperäinen Sensation, mutta on saanut Beats-logon kaverikseen ja punaiset yksityiskohdat kertomaan Beatsin läsnäolosta. Vanhan mallin mukana toimitettavat b-luokan kuulokkeet ovat myös saaneet väistyä ja mukana toimitetaan ehdat Beats-brändätyt kuulokkeet. Laitteen prosessori on saanut pienen nopeuslisän alkuperäisestä 1,2 GHz:stä 1,5GHz:iin. Laitteessa on lisäksi optimoitua rautaa ja softaa äänenlaadun parantamiseksi ja se lataa automaattisesti optimoidun ääniprofiilin mukana tulevia kuulokkeita käytettäessä.

Alla vielä virallinen lehdistötiedote:

Taiwanilainen älypuhelinvalmistaja HTC on julkistanut HTC Sensation XE -älypuhelimen, jossa on ensimmäistä kertaa Beats Audion huippuluokan hifi-tasoinen äänentoisto. Tämän lisäksi puhelimessa on 1,5 GHz.n tuplaydinprosessori sekä aiempaa pitkäkestoisempi akku, joiden ansiosta voit kuunnella musiikkia, katsella videoita ja surffata netissä entistä kauemmin.

“Ihmiset kuuntelevat mobiililaitteillaan yhä enemmän musiikkia, katselevat videoita ja pelaavat pelejä. Tämän vuoksi myös laitteiden ääniominaisuuksien vaatimustaso kasvaa jatkuvasti. Koska haluamme tarjota ihmisille parhaan mahdollisen multimediakokemuksen, olemme tuoneet markkinoille HTC Sensation XE -älypuhelimen”, HTC:n Pohjoismaiden-toimitusjohtaja Peter Frølund sanoo.

Upeat ääniominaisuudet
Kun HTC Sensation XE -puhelimeen kytkee Beats by Dr. Dre -kuulokkeet, puhelin säätää automaattisesti äänen tasot optimaalisiksi, jolloin musiikki soi parhaalla mahdollisella äänenlaadulla.
Käytettäessä mitä tahansa Android Marketista ladattavaa musiikkisovellusta voi selvästi kuulla basson täyteläisempänä ja diskantit kirkkaampina.

Vaivatonta musiikinkuuntelua
HTC Sensation XE -puhelimen mukana tulee 8 tai 16 GB:n microSD-muistikortti, johon mahtuu tuhansia musiikkikappaleita. Niin ikään mukana tulevissa Beats by Dr. Dre -kuulokkeissa on kaukosäädin, jolla voit vaihtaa kuunneltavaa kappaletta ja säätää äänenvoimakkuutta myös silloin kun puhelin on laukussa tai taskussa.

Saatavuus
HTC Sensation XE tulee kauppoihin syyskuun lopulla.

Linkki: HTC Sensation XE