HTC julkaisi tänään HTC Rhyme:n, 3,7″ 480×800-resoluution näytöllä varustetun puhelimen, jota pyörittää jo varsin tutuksi tullut 1 GHz Snapdragon-järjestelmäpiiri. Laitteessa on HTC:n hehkuttama uuden sukupolven 5 Mpix kamera LED-salamalla ja VGA-tasoinen etukamera. HTC on myös päivittänyt Sense-käyttöliittymänsä ilmeen ja se onkin ensimmäinen Sense 3.5-versiolla varustettu laite. Mukana toimitetaan myös bluetooth-koru, joka toimii notifikaatiovalona, kun puhelin vastaanottaa viestiä tai puhelua. Tämän lisäksi laitteen myyntipakkauksessa tulee näppärä lataustelakka kaiuttimella, johon sen saa helposti myös lataukseen ilman turhia kaapeleita. HTC tuo lisävarusteena myös urheilukotelon, joka miellyttänee niitä, jotka käyttävät puhelinta personal trainerinaan. Lienee sanomattakin selvää, että HTC yrittää tavoitella laitteella raavaiden nörttimiesten sijasta naisasiakkaita, ja laite on varmasti Wildfire-sarjalle pätevä, joskin hieman kookkaampi ja nopeampi, seuraaja. Yllätys tosin on, että nimestään huolimatta laitteesta ei löydy Beats by Dr. Dre-brändäystä, mutta sen sijaan värivaihtoehdot ovat harmaisiin HTC-laitteisiin tottuneille tervetullut lisä.

Alla vielä virallinen lehdistötiedote:

HTC julkaisi tänään uudenlaisen puhelimen, HTC Rhymen. Se on luotu ihmisille, jotka haluavat edistyksellisiä ominaisuuksia yhdistettynä siroon, saumattomasti arkeen sopivaan laitteeseen. Elegantti HTC Rhyme raikkaine väreineen, HTC Sense 3.5 -käyttöliittymä ja tarkkaan harkitut lisävarusteet luovat mahdollisuuden persoonalliseen kokemukseen.
“HTC Rhyme edustaa täysin uutta lähestymistapaa tarjoamalla vaihtoehdon kuluttajille, jotka hakevat jotain persoonallista, saumattomasti jokapäiväiseen elämäänsä istuvaa ja valtavirrasta poikkeavaa”, HTC:n Pohjoismaiden-toimitusjohtaja Peter Frølund sanoo.

“HTC Rhyme välittää tämän kokemuksen tuoreella muotoilullaan ja valikoimalla tarkkaan harkittuja ja innovatiivisia lisävarusteita, kuten esimerkiksi hälytysvalokuutio HTC Rhyme Charm ja telakointiasema HTC Docking Station, jotka helpottavat arkea”, hän jatkaa.

Siro, raikas ja tyylikäs
HTC Rhyme on muotoilultaan tyylikäs alumiinirunkoinen puhelin. Sen materiaalit, linjat ja mitat on suunniteltu sopimaan täydellisesti käteen, edistyksellisistä ominaisuuksista tinkimättä.

HTC Rhyme on päivitetyn HTC Sense 3.5-käyttöliittymän ansiosta enemmän kuin vain selkeä, uusi design ja omaperäiset värit. Päivitys on luonnollinen jatke laitteen visuaaliselle ilmeelle ja tuo uuden selkeän kotinäkymän, jossa kaikki tarpeellinen on helposti saatavilla. Uusi kotinäkymä mahdollistaa nopean ja selkeän näkymän tapaamisista, viesteistä tai mistä tahansa muista käyttäjälle tärkeistä asioista. Juuri HTC Rhymeä varten suunnitellut taustakuvat tarjoavat laajan valikoiman alkuperäistaidetta, joka täydentää laitteen käyttökokemusta.

3.7-tuuman WVGA super-LCD-näytön ja korkealaatuisen stereoäänen lisäksi, HTC Rhyme tarjoaa kehittyneet kuvausominaisuudet sisältäen 5-megapikselin kameran automaattitarkennuksella, tehokkaalla LED-salamalla ja Instant Shutter -ominaisuudella joka auttaa taltioimaan tärkeät hetket. Lisäksi kamerassa on paljon muitakin kuvaus- ja jakamiselementtejä, kuten esimerkiksi kasvojentunnistus, joka varmistaa että kuvattavat henkilöt ovat aina tarkkoja, sarjakuvaus, joka ottaa automaattisesti nopean viiden kuvan sarjan ja panoraamakuvaus, joka mahdollistaa helpon tavan liittää useita kuvia yhteen suureeksi maisemakuvaksi. HTC Rhymen lukitusnäkymän voi muokata näyttämään tärkeimmän sisällön, kuten sosiaalisen median päivitykset, valokuvat, nopean valokuvauksen tai säätiedot yksinkertaisesti vain herättämällä näytön.

HTC Rhyme tuo lisäksi viihteen lähelle HTC Watchilla, joka tarjoaa laajan valikoiman elokuvia ja TV-sarjoja, joita voi nopeasti ja helposti ladata katsottavaksi.

Lisävarusteet
HTC Rhymen kattava varustevalikoima on puhelimen tavoin suunniteltu tyylikkyyttä ja käytettävyyttä silmällä pitäen. Lisävarusteet helpottavat HTC Rhymen liittämistä osaksi arkea, tehden puhelimesta henkilökohtaisemman kuin koskaan aikaisemmin.

  • HTC Rhyme Docking Station – Telakointiasema lataa HTC Rhymen akun ja tekee siitä samalla herätyskellon ja musiikkikeskuksen. Aamulla voi herätä lempikappaleeseen musiikin soidessa sisäänrakennetuista bluetooth-kaiuttimista.
  •  HTC Rhyme Charm – Hälytysvalokuutio hälyttää hienovaraisesti tulevista puheluista tai viesteistä, kun HTC Rhyme on laukussa. HTC Rhyme Charm on pieni valokuutio, joka kiinnitetään puhelimeen laukusta roikkuvalla johdolla ja jonka avulla puhelimen voi ottaa esiin laukusta. Se helpottaa myös puhelimen löytämistä täydestä laukusta tai repusta.
  • HTC Rhyme Sports Armband – käsihihna antaa vapauden urheilla tyylikkäästi samalla, kun sovellukset ja musiikki ovat helposti saatavilla.
  • HTC Rhyme Tangle Free Headphones – kuulokkeiden johto ei enää mene solmuun ja musiikista voi nauttia häiriintymättä.
  • HTC Rhyme Bluetooth® Headset – langaton kuuloke-mikrofoni on suunniteltu yhteneväksi HTC Rhymen muotojen kanssa ja mahdollistaa helpon käytön.
  • HTC Rhyme Bluetooth® Car Speaker – auton aurinkolippaan kiinnitettävä langaton kaiutinyksikkö, joka mahdollistaa helpon ja turvallisen käytön ajon aikana.

Saatavuus HTC Rhyme tulee lokakuun alussa myyntiin Pohjoismaissa. Docking Station, Tangle Free Headphones ja HTC Rhyme Charm sisältyvät tällä alueella myyntipakkaukseen.

httpvh://www.youtube.com/watch?v=3UcMLWL5J3o

httpvh://www.youtube.com/watch?v=03U_AF1vVho

httpvh://www.youtube.com/watch?v=XVRilPSK9w4

Lähde: Lehdistötiedoite