Viime vuoden IFA-messuilla Samsung lanseerasi ensimmäisen tablettitietokoneensa, Galaxy Tabin. Samsungin tablet-valikoima pian jatkoa uudesta lippulaivamallista, Galaxy Tab 7.7:sta. Uutuuslaitteessa on tablet-markkinoiden paras mobiliteetti. Tab 7.7 on 7,89 millimetriä ohut ja se painaa ainoastaan 335 grammaa. Se kulkee helposti mukana matkassa, ja se mahtuu kätevästi taskuun tai laukkuun. Galaxy Tab 7.7 on ensimmäinen tablettitietokone, joka on varustettu Super AMOLED Plus -näytöllä. Super AMOLED Plus -tekniikka tekee 7,7-tuumaisen Tabin näytöstä huipputerävän, ja se mahdollistaa entistä paremmat katselukulmat sekä vähemmän heijastuksia auringon valossa. Näytön resoluution on Galaxy Tab 10.1:tä tuttu 1280×800. Edeltäjänsä tavoin Galaxy Tab 7.7:lla on mahdollista soittaa puheluita, ja sitä voi käyttää television tai kotiteatterijärjestelmän kaukosäätimenä. Galaxy Tab 7.7 on varustettu 1,5 gigahertsin tuplaydinsuorittimella ja Android 3.2 -käyttöjärjestelmällä. Tehoa riittää myös moniajoon, ja Galaxy Tab 7.7 tukee 3G-yhteyttä, joka kykenee jopa 21 mb/s:n siirtovauhtiin. Galaxy Tab 7.7 saapuu kauppoihin vuoden lopussa ja sen suositushinta julkaisun yhteydessä on 699 euroa.