Discovery-kanavalla pyörivästä Brewmasters-ohjelmasta tuttu Dogfish-panimo ja Google löivät hynttyyt yhteen luodakseen virallisen Google-oluen nimeltä URKontinent. Ehdotukset oluen ainesosiksi kerättiin jokaisesta maailman Google-konttorista käyttäen Googlen kuluttajatyökaluja, kuten esimerkiksi Moderatoria ja Sites:a. Yli sadasta ehdotetusta ainesosasta valittiin mukaan Akaasian siemeniä Australiasta, Paahdettua revonhäntää Etelä-Amerikasta, Vihreää Roibosta Afrikasta, Suomyrttiä Euroopasta, Kennohunajaa Googlen omista hunajakennoista. Olut on tällä hetkellä testissä Dogfishin panimoravintolassa ja mikäli oluesta pidetään, lähtee tämä koko Yhdysvaltojen laajuiseen levitykseen. Oluen ensitesti tehtiin tietenkin Google+ Hangouts-toiminnon avulla kaikilla mantereilla samaan aikaan.

httpvh://www.youtube.com/watch?v=RiFewPyLlQA

Linkki: URKontinent