Expert Expo -reissullamme törmäsimme myös toiseen uutuuteen, Asus Eee Pad Slideriin. Kuvasimme toki laitteesta samalla muutamat kuvat sekä videon.

Sliderin pääominaisuus eli näppäimistömekanismi on muuttunut pykälää jämäkämmäksi ja toimivammaksi sitten MWC2011-messuilla nähdyn prototyypin. Laitteen sarana aukeaa näppärästi pystyasentoon oman jousensa voimalla ja lukittuu paikalleen, suljettaessa vastusta on riittävästi, mutta ei kuitenkaan liikaa ja systeemi tuntui toimivan hyvin. Slider on suljettuna hieman ohuempi kuin Transformer telakan kanssa, mutta  näppäimistö on aavistuksen pienempi ja samalla menettää funktionäppäinrivistönsä. Näppäintuntuma on hyvä, mutta aavistuksen huonompi kuin Transformerissa. Laite on muovisemman ja hieman halvemman tuntuinen kuin Transformer, mutta näppäimistön ja tabletin yhdistelmä on kuitenkin riittävän tukeva ollakseen hyödyllinen lisäominaisuus laitteeseen. Tutustukaa tyylikkääseen comboon tarkemmin videon välityksellä, me jäämme innolla odottelemaan arvosteluversion saapumista.

httpvh://www.youtube.com/watch?v=BYpWAQX0EVk