Uusi päivä, uusi Nexus-vuoto. Tällä kertaa lista laitteen pääominaisuuksista on vuotanut nettiin. Mitään kovin yllättävää listassa ei ole, sillä suurin osa ominaisuuksista oli pääteltävissä tämänhetkisten laitteiden pohjalta. Yllätys tosin on, että laitteessa sykkii Texas Instrumentsin järjestelmäpiiri eikä tutumpi Qualcomm:n Snapdragon. Laite vaikuttaisi olevan Jenkeissä Verizon Wirelessin yksinoikeus, mutta pikkulintujen viserryksestä päätellen se tulee jossakin vaiheessa myös Eurooppaan ilman ihmeempiä kommervenkkejä.

 • Android 4.0 “Ice Cream Sandwich”
 • 9 mm paksu
 • 4.65″ 1280 x 720-resoluution (720p) Super AMOLED HD -näyttö kaarevalla lasilla
 • Texas Instruments OMAP 4460 -järjestelmäpiiri kahdella 1.2 GHz Cortex A9 -ytimellä ja PowerVR SGX540 -grafiikkaprosessorilla
 • 1 GB RAM
 • 32 GB sisäistä tallennustilaa
 • 5 Mpix pääkamera ja 1,3 Mpix etukamera
 • 1080p High profile HD-videokuvaus
 • LTE/HSPA+
 • Wi-Fi a/b/g/n
 • NFC-valmius
 • 1750 mAh akku
Kuten arvata saattoi, on eri lähteistä valunut tietoa ym. yksityiskohtien täsmällisyydestä ja GSMarena.com -sivuston tipsteri Googlella onkin paikkaillut vuotoa hieman. Hänen mukaansa laitteessa olisi Samsungin tuttu Exynos-järjestelmäpiiri rullaamassa 1.5 Ghz-kellotaajuudella sekä hieman epätodennäköiseltä kuulostava PowerVR SGX543MP2-grafiikkapiiri.Olisi myös ihmetyksen aihe, mikäli laitteessa ei olisi vähintään samaa kamerasensoria, kuin Galaxy S 2:ssa. Eikä vain megapikseleiltään, vaan laadultaankin, sillä SGS2:n kamera on varsin päteväksi todettu toimituksemmekin puolesta. Tipsteri mainitseekin kameran olevan parannetulla sensorilla, joka saattaisi tarkoittaa sensorin taustavalaisutekniikkaa. Tämän lisäksi myös akun koko on korjauksen aiheena, sillä se olisi kuulemma 2050 mAh, eikä ym. pienempikapasiteettinen versio. Näytön koko ja resoluutio osuivat kuitenkin oikeaan, joka ei sinänsä ole yllättävää.
Huhuilta katkotaan siipiä ja mielenkiinto laitteeseen vaikuttaa kovalta sosiaalisten medioidenkin puolella ja odotammekin tiistaita innokkaina!