Galaxy S 2-laitteille on vihdoin saatavilla virallinen 2.3.5-päivitys myös OTA:na eli langattomasti ilman Kies-ohjelmistoa. Päivitys tulee kahdessa osassa, 2.3.4 (WKI4) sekä 2.3.5 (WKI8)-ohjelmistoversio. Kokoa molemmilla on noin 35 Mt ja asennukset vaativat pari uudelleenkäynnistystä.

Päivitys säilyttää puhelimen nykyiset asetukset, mutta varmuuskopiot kannattaa siitä huolimatta aina ottaa. Tehdasasetusten palauttaminen on myös suositeltavaa ongelmien välttämiseksi tai ongelmien ilmetessä päivityksen jälkeen.

OTA-päivitysten vastaanotto vaatii Samsungin palveluun kirjautumisen. Puhelin pyytää tekemään niin päivityksen yhteydessä, mikäli Samsung-tiliä ei vielä ole luotuna. Päivityksen pakottaminen, mikäli siitä ei ole tullut ilmoitusta: Menu -> Asetukset -> Tietoja puhelimesta -> Ohjelmistopäivitys -> Päivitä.