Race of Championsin (suom. Mestareiden kisa) virallinen peli on vihdoin rantautunut Markettiin tableteille sekä puhelimille. Suomalaista rallikansaa tämä varmasti innostanee, sillä kyseessä on virallinen ROC-tuote ja sisältää lisenssit aitoihin autoihin ja ratoihin. Mikä parasta, peruspeli on ilmainen. Mikäli haluaa päästä körmyttämään kaveria, on online-ominaisuudet avattava pelin sisäisellä maksulla.Valitettavasti avaamiseen käytetään Marketin sisäisen oston sijasta Facebook-krediittejä ja lisenssi sidotaan Facebook-tunnukseen.

Mooottoriurheilun historiasta tietämättömille todettakoon, että ROC-kisa kokoaa vuosittain yhteen parhaat rata- ja rallikuljettajat kisaamaan tasaväkisellä kalustolla. Kilpailu on aloitettu 1988 suomalaisen rallilegendan Henri Toivosen ja hänen kartturinsa Sergio Creston muistoksi.

Market: Race of Champions
 
httpvh://www.youtube.com/watch?v=m94CTguzqqA