Espoossa päämajaansa pitävä Rightware on julkaissut kuluttajille suunnatun version omasta Basemark ES 2.0 suorituskykytestistään. Testillä on mahdollista mitata puhelimensa suorituskykyä ja verrata tätä Rightware Power Board-portaalissa. Lataa ohjelma ja kerro kommenteissa paljon sinun laitteesi antoi pisteitä!

Android Market: Basemark ES 2.0 Taiji Free
Johtava grafiikan suorituskykymittausohjelmisto saatavilla ilmaiseksi matkapuhelimille ja tablet-tietokoneille

Rightware julkaisee ilmaisen version Basemark™ ES 2.0 –tuotteesta ja esittelee uuden Power Board –portaalin suorituskykytietojen vertailuun kuluttajille maailmanlaajuisesti 

Espoo, Suomi – 22. joulukuuta, 2011 – Rightware®, johtava matkapuhelin-, tablet-tietokoneiden- ja muiden sulautettujen järjestelmien suorituskykymittausohjelmistojen toimittaja, ilmoitti tänään julkaisevansa  Power Board –portaalin, joka on tarkoitettu eri laitteiden suorituskykytietojen julkaisemiseksi. Lisäksi Rightware julkaisee Basemark™ ES 2.0 Taiji Free –tuotteen ilmaiseksi kuluttajille. Basemark™ ES 2.0 Taiji Free tukee Android-käyttöjärjestelmää älypuhelimissa, tableteissa sekä muissa sulautetuissa laitteissa ja on ladattavissa Googlen Android Marketista sekä Rightwaren kotisivuilta.Basemark™ ES 2.0 Taiji Free tarjoaa johtavan suorituskykymittausohjelmiston pelaajille, pelikehittäjille ja kaikille kuluttajille, jotka haluavat selvittää laitteensa graafisen suorituskyvyn. Basemark™ ES 2.0 Taiji Free on kuluttajaversio Rightwaren kuuluisasta Basemark™ ES 2.0 –tuotteen Taiji Girl-testistä, joka on kehitetty läheisessä yhteistyössä johtavien matkapuhelin- ja puolijohdeyritysten kanssa. Basemark™ ES 2.0 Taiji Free tarjoaa luotettavan ratkaisun 3D-grafiikan suorituskyvyn mittaamiseksi. Korkeatasoinen 3D-sisältö kuormittaa puhelimen tai tablet-tietokoneen grafiikkasuorituskykyä realistisella ja visuaalisesti näyttävällä tavalla, sekä tarjoaa helpon tavan vertailla eri laitteiden suorituskykyä. Nyt julkaistu tuote tukee Android-käyttöjärjestelmää ja versio iOS-käyttöjärjestelmälle julkaistaan alkuvuodesta 2012.

Juuri julkaistu Power Board –portaali on tietokanta, johon Rightware kerää ja ylläpitää suorituskykytietoa. Power Boardin tarkoitus on palvella kuluttajia foorumina, jossa laitteiden puolueeton suorituskyky julkaistaan selkeässä ja ymmärrettävässä muodossa. Power Boardissa käyttäjät voivat vertailla laitteita ja niiden saamia tuloksia.

Maailman johtavat matkapuhelinvalmistajat ja puolijohdetoimittajat käyttävät Basemark ES 2.0 –tuotetta, ja tämän vuoksi olen erittäin innostunut mahdollisuudesta tarjota maksuton kuluttajaversio kaikille siitä kiinnostuneille. Uskon, että kuluttajat eivät ainoastaan pidä sitä hyödyllisenä, mutta myös hauskana ja mielenkiintoisena tapana vertailla grafiikkasuorituskykyä heidän matkapuhelin-, tablet- ja muissa sulautetuissa laitteissa”, sanoi Tero Sarkkinen, Rightwaren toimitusjohtaja. ”Basemark ES 2.0 Taiji Free –tuote toimii saumattomasti Power Board –portaalin kanssa ja mahdollistaa peli- ja grafiikkasuorituskyvyn vertailun eri laitteiden välillä.Henkilökohtaisesti uskon, että tämänkaltainen informaatio vaikuttaa kuluttajien ostopäätöksiin.”

Pääsy Basemark ES 2.0 Taiji Free -tuotteeseen ja Power Board -portaaliin
Basemark™ ES 2.0 Taiji Free on saatavana Android Marketista tai vaihtoehtoisesti Rightwaren internet-sivuilta:

http://www.rightware.com/en/downloads/

Lisätietoa Power Board –portaalista: www.rightware.com tai results.rightware.com

Basemark™ ES 2.0 Taiji Free –tuote ja Power Board –portaali on suunnattu kuluttajille ja medialle, kaikki kaupallinen käyttö on kielletty.