Samsung on tänään julkistanut kaksi uututta GALAXY -tuoteperheeseensä: GALAXY Ace 2 ja GALAXY mini 2. Näistä ensimmäinen tulee aluksi myyntiin Iso-Britanniassa huhtikuun aikana ja jälkimmäinen Ranskassa maaliskuussa. Mini 2 tulee Ranskan jälkeen saataville maailman laajuisesti.

Nyt julkaistavat mallit jatkavat viime vuonna esiteltyjen edeltäjiensä linjaa ja ovat Samsungin mukaan sunniteltu aktiivisille ihmisille, jotka haluavat tyylikkään, mutta edullisen älypuhelimen.

GALAXY Ace 2
GALAXY Ace 2 luvataan tarjoavan nopean ja laadukkaan näytön lisäksi tehokkaan moniajon. Näytön koko on 3,8″ ja tarkkuus 480 x 800 pikseliä. Laitteessa on 4GB sisäinen tallennusmuisti, jota voi täyttää esimerkiksi HSPA 14.4Mbps -yhteydellä surffaillessa lataillen tai laitteen omalla 5Mpix kameralla. Laitteessa on 1500mAh akku, jonka pitäisi Samsungin mukaan kestää aktiivista käyttöä hyvin.

 

 

 

GALAXY mini 2
GALAXY mini 2 on kaksikosta värikkäämpi ja hieman pienempi. Sen runko on vain 11,9mm paksu. Näyttönä on 3,27″ HVGA jonka tarkkuus on 320 x 480 pikseliä. Samsungin mukaan laitteen tehot riittävät mukavasti vaativimpienkin sovellusten ajamiseen ja sujuvaan nettisurffailuun. Mini 2 on saanut sisäänsä 4GB tallennusmuistia ja akku on kooltaan 1300mAh. Mini 2 on varustettu 3Mpix kameralla.

 

 

 

Samsung kertoo myös, että samalla se on päivittänyt Samsung Hubit ja ChatON palvelun. Myös Music Hub on tarjolla molemmille laitteille, joskin Ace 2:n kohdalla luvataan yli 17 miljoonaa kappaletta ja mini 2:n kohdalla luvataan yli 13 miljoonaa kappaletta. Social Hub on tietenkin molemmissa laitteissa, eli kaikki liitetyt sosiaaliset verkostot ja sähköpostit ja pikaviestit näkyvät yhdessä ja samassa inboxissa.

Molemmat laitteet on varustettu Android 2.3 Gingerbreadilla, eikä Samsung ainakaan vielä ole kertonut mahdollisista Ice Cream Sandwich päivityksistä. Oletettavaa kuitenkin on, että näin uuteen puhelimeen päivitys on tulossa kohtuullisen nopealla aikataululla. Varmaa on ainakin se, että laitteet ovat esillä ensi viikon MWC-messuilla.

Lähde: Samsung Tomorrow.