Humble Bundle on täällä taas, ilahduttamassa Android-käyttäjiä kokoelmalla ennen Androidille julkaisemattomia indie-pelejä.

Ideana on, kuten ennenkin, maksaa peleistä sen verran kuin huvittaa. Maksun saa jaettua haluamassaan suhteessa pelikehittäjille, EFF:lle ja Child’s Play Charitylle.

Kaikki pelit ovat ostamisen jälkeen ladattavissa niin Androidille kuin Windowsille, Linuxille ja OSX:llekin – ja kaikki DRM-vapaasti. Tälläkin kertaa maksaessasi yli keskimääräisen maksetun summan – mikä on tätä kirjoittaessa karvan alle $6 – saa mukaan yhden bonuspelin. Pelit voi ostaa myös lahjaksi ja pelit saa näppärästi myös ladattavaksi Steamin kautta. Android-peleille on kehitetty nyt myös ohjelma jonka kautta ne pysyvät ajan tasalla keskitetysti.

Tällä kertaa tarjolla ovat seuraavat pelit: Canabalt, Zen Bound, Cogs, Avadon ja bonuspelinä on Swords & Soldiers. Kannattaa kiirehtiä, sillä Humble Bundle on ostettavissa vain rajoitetun ajan, eli huhtikuun toisen päivän loppuun asti. Peleistä Avadon toimii muista poiketen vain tableteilla.

Lähde:

http://www.humblebundle.com

httpvh://youtu.be/apnN-H4G1Vg