McDonald’s on jo hetki sitten julkaissut Android Marketissa Google Playssä virallisen sovelluksensa  BigMac-himon yllättäessä löytyy lähin mäkkäri paikannustietojen avulla kartalta ja jokaisen ravintolan kohdalla näkyvät aukioloajat ja yhteystiedot sekä tiedot ravintolan autokaistasta tai mahdollisuudesta syntymäpäivien järjestämiseen.

Mobiilisovelluksen kautta McDonald’s tarjoaa erilaisia etuja asiakkailleen; lanseerausvaiheessa asiakkaat pystyvät hyödyntämään ajankohtaisia Facebook Check-in Deals -etuja. Lisäksi asiakkaat saavat monipuolisesti tietoa tuotteista, niiden raaka-aineista ja ravintoarvoista. Tuoteosiosta löytyy muun muassa kunkin tuotteen annoskoko ja allergiatiedot.

McDonald’s on luvannut parantaa sovellusta saadun käyttäjäpalautteen perusteella ja allekirjoittaneella olisikin heti yksi palaute: lisätkää ohjelmaan ravintoloiden hinnasto jolloin sitä pienelle paperille printattua listaa ei tarvitse etsiä uuteen mäkkäriin astuessa.

Google Play: McDonalds Suomi