Moni lukijamme on ihmetellyt miksi uusissa Samsungin laitteissa pakotetaan luomaan Samsung-tili päivitysten yhteydessä ja mitä tällä kummallisella tilillä oikein tehdään. Samsung-tili on avain Samsung Diveen, turvapalveluun puhelimille. Samsung Dive mahdollistaa puhelimen etälukituksen, seuraamisen kartalta, etäpyyhinnän, puhelunsiirron kytkemisen, puhelulogien etälukemisen ja puhelimen soittoäänen aktivoimisen mikäli puhelin on kadonnut johonkin nurkkaan asunnossa. Ko. toiminto kytkee myös tämän ajaksi puhelimesta äänet päälle. Tämä on myös se syy miksi uudet puhelimet vaativat Samsung-tilin syöttämistä ennen tehdasasetusten palautusta, sillä muutoin esimerkiksi varkaustapauksissa laite voidaan irtauttaa Samsung Divestä pelkällä tehdasasetusten palautuksella. Nyt laite tarkistaa, että palautuksen tekee laiteen omistaja. Jos et ole Samsung Diveen vielä tutustunut, käy kirjautumassa palveluun Samsung-tunnuksillasi osoitteessa: http://www.samsungdive.com