Suomipeli Cheezia saa jatkoa Gears of Fur -nimisestä tasohyppelypelistä. Pelin testiversio on ladattavissa ilmaiseksi Google Play Storesta huomisesta alkaen ja täysversiolla on hintaa 79 senttiä.

Alla vielä virallinen tiedote asiasta:

Helsinki – Tiistai 20. maaliskuuta 2012 — Attido julkaisee Cheezia hiirimaailmaan sijoittuvan tasohyppelypelinsä Android-alustalle keskiviikkona 21. maaliskuuta. Cheezia: Gears of Fur julkaistiin iOS-laitteille 23. helmikuuta, joilla se on kerännyt kehuja fysiikkapohjaisesta pelimekaniikasta sekä söpöistä hahmoista. Android-julkaisun kunniaksi pelin täysversio on tarjouksessa hintaan $0.99 / 0.79€ sekä iOS:lla että Androidilla! Tarjous alkaa 21. maaliskuuta ja on voimassa vain rajoitetun ajan.

Cheezia-brändi on houkutellut satojatuhansia iOS, Android ja Windows Phone 7 -pelaajia maailmanlaajuisesti. Attidon tavoitteena on nostaa mobiilipelaamisen tasoa kehittämällä korkealaatuisia pelejä, jollaisia on yleensä totuttu näkemään vain pelikonsoleilla.

Cheezia: Gears of Fur on Cheezia-maailmaan sijoittuva tasoloikkapeli, jossa pelaajan tavoitteena on auttaa Manu-hiirtä pelastamaan juustotehtaan salaiset reseptit ilkeän Evil Kiwinelin käsistä. Hyppää, syöksy ja kiipeä seinille edetessäsi läpi lukuisten kenttien, jotka ovat täynnä vaaroja ja vihollisia. Bonusesineitä keräämällä voit aktivoida supervoimia, kuten kuolemattomuuden ja supernopeuden.

Pelin voi ladata ilmaiseksi Google Play Storesta

 

httpvh://www.youtube.com/watch?v=M_ZPDXOcw0o