Järjestämme yhdessä AfterDawnin kanssa Google+ Hangout-toiminnon avulla videokeskustelun faniemme kanssa Samsung Unpacked -tapahtuman esitunnelmista livenä Lontoosta. Vastaamme lukijoitamme askarruttaviin kysymyksiin ja tulemme myös käymään livenä läpi Samsungin uutukaisen, Galaxy Beamin, ominaisuuksia. Blogeista edustamassa ovat Androidsuomen toimesta päätoimittajamme Jonne Backhaus ja AfterDawnista Matti Vähäkainu. Sessio järjestetään 3.5. kello 18:00 Suomen aikaa Androidsuomen Google+ -sivulla, johon pääset helpoiten käyttämällä linkkiä http://www.androidsuomi.fi/+/, mutta mikäli selaimesi hylkii linkkiä jossa on plus-symboli, voit klikata artikkelin lopussa olevaa linkkiä. Keskustelemaan pääsee tietenkin myös Google+:n Android- ja iPhone-sovelluksilla. Tulemme muistuttamaan sessiosta vielä lähempänä H-hetkeä.

Google Plus: Androidsuomi