Saamme ajoittain hyvinkin värikästä ja kummallista palautetta palautelomakkeemme ja sähköpostimme kautta. Pyrimme vastaamaan palautteen lähettäjille mahdollisimman perusteellisesti omien tietojemme ja taitojemme puitteissa, ja tämän lisäksi emme koskaan julkaise näitä palautteita, mutta päätimme tällä kertaa tehdä poikkeuksen kirjepostilla tulleen “palautteen” kohdalla.
Kuluttajavirasto lähestyi meitä kirjepostilla Android-käyttäjältä saadun Android Marketiin (Nyk. Google Play Store) kohdistuvan palautteen pohjalta ja päätti, että meidän pitäisi tarkistaa Android Marketin käyttöehtoja. Vaikka Kuluttajavirasto oli onnistunut löytämään meidän blogimme osoitteen Googlen Suomen päämajan osoitteen sijasta, on Kuluttajaviraston lakimiehelle ollut mahdoton tehtävä kirjoittaa edes Android Market oikein, sillä kirje on kohdennettu Googlen tai Android Marketin sijasta Anroid Marketille, puhumattakaan edes sen sisällöstä. Nostamme kuitenkin hattua siitä, että virastossa osataan proaktiivisesti käyttää Googlen hakua, jonka avulla osoite on selvästi löydetty.
Kiitämme Kuluttajavirastoa hyvistä nauruista ja suosittelemme heitä tekemään ensi kerralla tekemään pohjatyöt hieman perusteellisemmin ennen ukaasien lähettelyä.